EzMT2 ninja config

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Peki kehribar sunucusuna nasıl girebilirim özel sunucu diyor sokmuyor sunucuya internetten baktım düzgün cevap bulamadım
Eposta adresinizi onaylamanız gerekiyor diye biliyorum. Okey eventi şuan sadece marmara mı marmaray mı ne öyle bir serverde var diye biliyorum dostum. MT2TR discordundan daha detaylı bilgi alabilirsin.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Güncellesene kanka sana zahmet oyun çöküp duruyor hangi ayarı yaparsam yapayım client kapanıyor

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
paylaşım için teşekkürler ninja ayarları lazımdı saolasın

Üye
4 HİZMET YILI
Acil yardım hile açıkken oyunda yürünmüyor kapatınca yürüyor. Ayarları videodaki gibi yapıorum sadece çekiyor. Yardım edin lütfen

Düşüyorum gökyüzüne tırmanayım derken
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
knk güncelleyebilicen mi be :) şöyle kıyak bi ayar yapta kasılalım bide örümcek zindanı buglu mu

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
knk güncelleyebilicen mi be :) şöyle kıyak bi ayar yapta kasılalım bide örümcek zindanı buglu mu
Şuan her internet hızına göre ortak bir ayar tasarlamaya çalışıyorum daha bulamadım atmalar falan oluyor internetim normalde 50 mbps ama 15 e sınırladım ona göre uygun ayar arıyorum

Düşüyorum gökyüzüne tırmanayım derken
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yeni güncelleme neredeyse hazır 15-30 Mbps İnternet hızı arası ayar ve 30-50 Mbps internet hızına göre 2 config yapıyorum Ortalama 23.00 Yada daha erken bir zamanda paylaşabilirim ek olarak Wait damage ayarıda yaptım Savaşçı sura vs. gibi çarlar oynarsınız diye son kontrolleri yapıp ortalama 2-3 saat içerisinde musait olursam paylaşacağım şimdiden herkese iyi forumlar :)
Post automatically merged:

Yeni güncelleme neredeyse hazır 15-30 Mbps İnternet hızı arası ayar ve 30-50 Mbps internet hızına göre 2 config yapıyorum Ortalama 23.00 Yada daha erken bir zamanda paylaşabilirim ek olarak Wait damage ayarıda yaptım Savaşçı sura vs. gibi çarlar oynarsınız diye son kontrolleri yapıp ortalama 2-3 saat içerisinde musait olursam paylaşacağım şimdiden herkese iyi forumlar :)
Arkadaşlar yaptığım 2 configde çöp oldu sebebini bilmediğim bir şekilde çok güzel ayarlamalar yaptım ama oyuna girince aktif edince ortalama 5 dakikada oyun kapanıyor o yüzden paylaşmıyacağım tekrardan bir config yapmaya başlayacağım eğer bu configdede oyundan atma sorunları olursa bidaha config atmayı büyük ihtimalle düşünmem :(

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aga tam ihtiyacım olan şeydi çok teşşekürler geri dönüşlerimi yazıcam
Post automatically merged:

config nereye atılıyor bulamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...