Uzman Üye
Ezpubg 32 bit gamelopda çalışyormu bende çalışmadı çalıştıran varsa yardımcı olabilir mi?
Yapdım çalışdı göstermiyorDostum gameloop ayarlarını böle yaparsan çalışacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 88315
Ezpubgm mi dword mu ?Yapdım çalışdı göstermiyor
Ezpubg 32 bit gamelopda çalışmoyor kanka/
Yok eski ama yeni dworda çalışmadıEzpubgm mi dword mu ?
çalıştır komutuna winver yazıp çıkan sekmeyi ss atarmısın dostum.Yok eski ama yeni dworda çalışmadı
Çalıştır komutu nerde oluyor ben bilmiyorum daçalıştır komutuna winver yazıp çıkan sekmeyi ss atarmısın dostum.
Windows tuşu + R basınca çıkıcaktır dostum winver kısmın 21h2 Windows 10 pro ise çalışması gerekiyor hala çalışmiyorsa Update beklemeni tavsiye ederim.Çalıştır komutu nerde oluyor ben bilmiyorum da
Benimki Windows 10 pro değilWindows tuşu + R basınca çıkıcaktır dostum winver kısmın 21h2 Windows 10 pro ise çalışması gerekiyor hala çalışmiyorsa Update beklemeni tavsiye ederim.
Hocam hileleri stabil bi şekilde çalıştıran sürüm windows 10 1903 21h2 sürümüdür Bu sürümün üstleri sıkıntı çıkartabilir iyi forumlar.Benimki Windows 10 pro değil
Benimki oyun bilgisayarı ama başka gamelop indirdim 64 onda çalışdı ama oyun biraz kasdıEkran kartı yada işlemci desteklemiyor olabilir bide onu araştır
Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım. Gameloop 64 bitte çalışmaz, 32 bitte çalışır.Ezpubg 32 bit gamelopda çalışmıyor hocam kb
bir anceki açtığınız konuda nasıl yapacağınızı ayrıntılı olarak paylaşmıştım. Tekrar kontrol edniz.Ezpubg 32 bit gamelopda çalışyormu bende çalışmadı çalıştıran varsa yardımcı olabilir mi?
Etim bro olmadı yani çalışıyor hile göstermiyor amabir anceki açtığınız konuda nasıl yapacağınızı ayrıntılı olarak paylaşmıştım. Tekrar kontrol edniz.
https://memoryhackers.org/konular/ezpubg-nasil-aktif-ede-bilirim.264847/#post-5224783
Etim bro olmadı yani çalışıyor hile göstermiyor ama