Ezpubg eskisi gibi safe çalışıyorumu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Ezpubg açarken Unban yeniliğini gördüm Youtube de araştırdığımda Ezpubg hilesi 1 elde ban yiyor ondan sonra Unban kuruluyor falan. eskiden direk hileyi kurup giriyordum bi problem çıkmıyordu şimdi ise kurarsam Unaban la falan uğraşmak istemiyorum biligilendirebilirmisiniz.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Ezpubg açarken Unban yeniliğini gördüm Youtube de araştırdığımda Ezpubg hilesi 1 elde ban yiyor ondan sonra Unban kuruluyor falan. eskiden direk hileyi kurup giriyordum bi problem çıkmıyordu şimdi ise kurarsam Unaban la falan uğraşmak istemiyorum biligilendirebilirmisiniz.

@kingangel
BAN açma yok . Konuyu, aşağıda verdiğim linklerden dikkatlice okuyunuz.

pubg mobile'den bir kere ban yediğiniz zaman yeni hesaplarınız flaglenir. Ek olarak eğer ziyaretçi hesabını kullanarak ban yediyseniz yeni ziyaretçi hesabı kullanamazsınız. Bu flag yüzünden hile güvenli olsa bile yine de ban yersiniz. Bundan dolayı gameloop aygıt id'nizi spooflamanız yani id numarınızı değiştirmeniz gerekiyor.

PUBG Mobile Device Unbanner / Hwid Spoofer

https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-device-unbanner-v1-0.245914/

https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobile

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
I hope that there will be a good update and that the games are not banned and we use hack Safe :sighs:

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Çok belli etmemeye calış ben abarttığım zaman direkt ban yiyorum ban yiye yiye dikkatli kullanmayı öğrendim kısaca görüş mesafesinde ki adama ateş et birşey olmaz hile son derece başarılı

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam safe version kullan sanirim oda şuan kapali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...