ne alaka ben bu hileyi 2 yıldır kullanıyom ilk çıktıgı gün kullanmaya basladım ilk defa ban yedim format attım ip değistirdim spoofer kullandım gene yedimlegal oyna
spoofer bir sonraki işlem için ban yememenizi sağlamıyor zaten, cihaz banını kaldırıyor.ne alaka ben bu hileyi 2 yıldır kullanıyom ilk çıktıgı gün kullanmaya basladım ilk defa ban yedim format attım ip değistirdim spoofer kullandım gene yedim
e tamam ben nediyom istespoofer bir sonraki işlem için ban yememenizi sağlamıyor zaten, cihaz banını kaldırıyor.
spoofer kullandım gene yedim derken hileyi tekrar kullanıp oynadıktan sonra ban yemenizin spooferla hiçbir ilgisi yok.e tamam ben nediyom iste
kanka beni yanlış anladın sen diyomki ban yedikten sonra pc ye format attım modeme reset attım artı spofer kurdum ama gene ban yedim bunu demek istedimspoofer kullandım gene yedim derken hileyi tekrar kullanıp oynadıktan sonra ban yemenizin spooferla hiçbir ilgisi yok.
katılım tarhininin 2021 eylül ayi olması ve hilenin çıkma tarhinin tam 2 yıl omaması ve senin 2 yıldır kullanıyorum demen komik.ne alaka ben bu hileyi 2 yıldır kullanıyom ilk çıktıgı gün kullanmaya basladım ilk defa ban yedim format attım ip değistirdim spoofer kullandım gene yedim
abartma be keke bizde kullanıyoruz burda her hesapta elmasa kadar dayanıyor ayrıca yakın figtlarda bazı spreylerde aimbot kullanmama rağmen bence sorunu hilede değil kendinde ara eskisi gibi dayanmasada daha lobide yada 1. maçta ban atan bir hile değilhesabı açtım hileyi açtım 1 . maçta banlandım hiç adam vurmadan hile önceden 6.7 ay banlanmıyordu
kanka beni yanlış anladın sen diyomki ban yedikten sonra pc ye format attım modeme reset attım artı spofer kurdum ama gene ban yedim bunu demek istedim
Spoofer kullanman banlanmayacağın anlamına gelmiyor. Spoofer sadece banlı cihazın id sini değişitirir. Yani hileyi yeni bir cihazda kullanıyormuşsun gibi devam edersin. Fakat yine banlanırsın. Oyun ekibi sanırım belli etmeden hilenin açığını buldu. Hile ile giriş yapar yapmaz ban atıyor.kanka beni yanlış anladın sen diyomki ban yedikten sonra pc ye format attım modeme reset attım artı spofer kurdum ama gene ban yedim bunu demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?