Üye
Aim çok sıkıntılı bence sadece esp yeterli aim ban riskini 3 kat artırır bansiz hile yok sonuçtaPUBG ban yedi hile kullanıyordum aim açtığım için mi oldu yoksa report tan dolayı mı bilginiz varsa yazarmısınız
Aim çok sıkıntılı bence sadece esp yeterli aim ban riskini 3 kat artırır bansiz hile yok sonuçtaPUBG ban yedi hile kullanıyordum aim açtığım için mi oldu yoksa report tan dolayı mı bilginiz varsa yazarmısınız
ama sadece bot vurmak için hileyi açmanın bir anlamı kalmazki oyundaki amaç hile açıp milleti kesip kudurtmak zaten3 Yıldır hilede sadece bot vurarak her sezon 5kd bitiriyorum sadece arkadaşlarla oynayınca kullanmıyorum öyle yap sarıyor :d
eğer düzenli çar kasıyosan itemdir falan fistan rp sadece bot vurarak bile çok rahat 6000 puanlara çıkıyorum livikte her maç 10 vurmadan çıkmıyorum kanka dene hoşuna gidicek dün rp sıfırlandı şu an kd 3 maçta 64 leş report yemediğim için sıkıntı olmuyor :dama sadece bot vurmak için hileyi açmanın bir anlamı kalmazki oyundaki amaç hile açıp milleti kesip kudurtmak zaten
report olayı tamamen keyfi iştir karşındaki öldürdüğün kişi canı isterse sen hile olmasan bile bildirebilir sırf yenilmeyi hazmedemediği içineğer düzenli çar kasıyosan itemdir falan fistan rp sadece bot vurarak bile çok rahat 6000 puanlara çıkıyorum livikte her maç 10 vurmadan çıkmıyorum kanka dene hoşuna gidicek dün rp sıfırlandı şu an kd 3 maçta 64 leş report yemediğim için sıkıntı olmuyor :d
adam vurmadığım için report yemiyorumreport olayı tamamen keyfi iştir karşındaki öldürdüğün kişi canı isterse sen hile olmasan bile bildirebilir sırf yenilmeyi hazmedemediği için
o ne bilmiyorumreport banı olabilir hiç rage oynadın mı
Tek başına takımı temizlediysen uzaktaki adamı aimbotla vurduysan görüş açısından olmayan adamı bulup öldürduysen botları tek tek bulup öldürduysen kd aşırı yüksekse düşük lvl hesapta 30 maçta as Ligi'nde geziyorsan ban yersin oyunu bilen adam anlar report eder gerekirse 7 kıl al öl ama kd düşükte tutmaya özen gosterPUBG ban yedi hile kullanıyordum aim açtığım için mi oldu yoksa report tan dolayı mı bilginiz varsa yazarmısınız
her maç geliyorki artık dedektiflerDostum eğer maçta dedektif varsa çık dedektif olmayan maça gir ve legit oyna rep atmazlarsa ban yemezsin
2 aydır legit oynuyorum yemedimPUBG ban yedi hile kullanıyordum aim açtığım için mi oldu yoksa report tan dolayı mı bilginiz varsa yazarmısınız