EzPUBG Mobile spoofer yaptığım halde banlatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İstemcinden kaynaklanan veri hatası ile bağlantını sonlandırdık diye bir mesaj çıktı, ondan sonra menüye attı. Hesaba giremedim, ban yemişim sanırım. Ban sebebine bakınca durum bu:

Adsız.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
iki yıldır oynuyorum şu 1 haftada 5 hesabım banlandı bende anlayamadım

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
şundan kaynaklı olabilir ban yeme sebebin , mesela ben rakibim beni izliyor ve hile olduğunu anlıyorum rapor ederken , ne yaptığını saat kaçta yaptığını vs yazıyorum ve nasıl oyun sergilediğini anlatıyor hangi hile varsa ona göre rapor ettiği için rapor puan sistemin yüksek oluyor . raporladığı oyuncuların genelliğini incelemeye alıyor ve doğru ise ban atıyorlar büyük ihtimal sende benim gibi rapor edenlere takılmış olabilirsin :d

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
şundan kaynaklı olabilir ban yeme sebebin , mesela ben rakibim beni izliyor ve hile olduğunu anlıyorum rapor ederken , ne yaptığını saat kaçta yaptığını vs yazıyorum ve nasıl oyun sergilediğini anlatıyor hangi hile varsa ona göre rapor ettiği için rapor puan sistemin yüksek oluyor . raporladığı oyuncuların genelliğini incelemeye alıyor ve doğru ise ban atıyorlar büyük ihtimal sende benim gibi rapor edenlere takılmış olabilirsin :d
ban sebebinde 1 günlük yazıyor ama 10 dakika sonra ban açıldı

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
dert etme devam et ozaman yanlışlık yapılmıştır yapımcılar tarafından

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Hile banlatmaz diye bir kural yok ya açmicaksin yada böyle sürekli banlanacaksın .d

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
benbe en az 2 yıldır ban yemeden oynuyordum ama son oynadığım bütün hesaplarım 10 yıl ban yediler nasıl yapıcaz varmı bir bilgi verecek olan hile güncelleme tarzı bişey gelecek mi acaba

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Spoofer çalıştırman hesabına ban atılmasını önleyen bir uygulama değil. Bilgisayarından tekrar yeni pubg hesabı açabilesin diye geliştirilmiş ve hizmete sunulmuş bir uygulama.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk ban yedikten sonra hileye dair tüm dosya kırıntılarını sil sonra spoofer aç işlem bittikden sonra oyunda yeni bi hesap aç facebook yada twiter guest hesabından girme

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ben şöyle birşey düşünüyorum isterseniz bir konu açalım bizimle birlikte bir çok kullanıcı da aynı görüşte olacağını ve destekleyeceğini düşünüyorum ekstra bir emulatör bypass yapmalarını rica edelim geliştiricelerden böylece kullanıcılar bir nebze daha rahat hile yapabilirler diye düşünüyorum çünkü herhangi bir ücretli hileler de mutlaka emülatör bypass kullanılıyor ve tespit edilme olayı daha az a düşüyor daha uzun süreli deneyim yaşıyorlar bypass olmadan kullanılan örneğin sadece esp bile artık güvenli bulmuyorum

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Aynı sorun bendede var umarım kısa sürede düzelir

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hile banlatmaz diye bir kural yok ya açmicaksin yada böyle sürekli banlanacaksın .d
e iyide spoofer boşunamı yapıldı ozaman spoofer kullanmanında bir mantığı kalmıyorki ya gözleme sokuyor oyun seni yada 10 dk ban atıp duruyor 10 dk banda bir yerden sonra 10 yıla dönüşüyor her türlü banlanıyorsun

knk ban yedikten sonra hileye dair tüm dosya kırıntılarını sil sonra spoofer aç işlem bittikden sonra oyunda yeni bi hesap aç facebook yada twiter guest hesabından girme
zaten twitterden açmıştım guestten hiç açmıyorumki ben

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Spoofer çalıştırman hesabına ban atılmasını önleyen bir uygulama değil. Bilgisayarından tekrar yeni pubg hesabı açabilesin diye geliştirilmiş ve hizmete sunulmuş bir uygulama.
bunu zaten biliyorum önce spooflayıp ondan sonra twitterden sıfır hesap açmıştım durum bu

knk spoofer yaptığında guest hesabın siliniyor spoofer yaptıkdan sonra guest hesabı ile oynamayı dene
guestten oynarsam güncelleme geldiğinde guest hesabı silinebilir bu yüzden direkt twitterden açtım ki bağlı hesap silinmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...