- Yasaklandı
-
Banlı Üye
ban sebebinde 1 günlük yazıyor ama 10 dakika sonra ban açıldışundan kaynaklı olabilir ban yeme sebebin , mesela ben rakibim beni izliyor ve hile olduğunu anlıyorum rapor ederken , ne yaptığını saat kaçta yaptığını vs yazıyorum ve nasıl oyun sergilediğini anlatıyor hangi hile varsa ona göre rapor ettiği için rapor puan sistemin yüksek oluyor . raporladığı oyuncuların genelliğini incelemeye alıyor ve doğru ise ban atıyorlar büyük ihtimal sende benim gibi rapor edenlere takılmış olabilirsin :d
bendede aynısı oldu ama 1 gün sonra 10 yıl ban atmıştı hesaba.ban sebebinde 1 günlük yazıyor ama 10 dakika sonra ban açıldı
Ban yediysen kalkmaz güncelleme elbette gelebilirbenbe en az 2 yıldır ban yemeden oynuyordum ama son oynadığım bütün hesaplarım 10 yıl ban yediler nasıl yapıcaz varmı bir bilgi verecek olan hile güncelleme tarzı bişey gelecek mi acaba
e iyide spoofer boşunamı yapıldı ozaman spoofer kullanmanında bir mantığı kalmıyorki ya gözleme sokuyor oyun seni yada 10 dk ban atıp duruyor 10 dk banda bir yerden sonra 10 yıla dönüşüyor her türlü banlanıyorsunHile banlatmaz diye bir kural yok ya açmicaksin yada böyle sürekli banlanacaksın .d
zaten twitterden açmıştım guestten hiç açmıyorumki benknk ban yedikten sonra hileye dair tüm dosya kırıntılarını sil sonra spoofer aç işlem bittikden sonra oyunda yeni bi hesap aç facebook yada twiter guest hesabından girme
knk spoofer yaptığında guest hesabın siliniyor spoofer yaptıkdan sonra guest hesabı ile oynamayı denezaten twitterden açmıştım guestten hiç açmıyorumki ben
bunu zaten biliyorum önce spooflayıp ondan sonra twitterden sıfır hesap açmıştım durum buSpoofer çalıştırman hesabına ban atılmasını önleyen bir uygulama değil. Bilgisayarından tekrar yeni pubg hesabı açabilesin diye geliştirilmiş ve hizmete sunulmuş bir uygulama.
guestten oynarsam güncelleme geldiğinde guest hesabı silinebilir bu yüzden direkt twitterden açtım ki bağlı hesap silinmesinknk spoofer yaptığında guest hesabın siliniyor spoofer yaptıkdan sonra guest hesabı ile oynamayı dene
hile kullanmadan oyuna girersen bir sıkıntı yokbunu zaten biliyorum önce spooflayıp ondan sonra twitterden sıfır hesap açmıştım durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?