Süper Üye
arkadaşlar hıleyi açınca bu hatayı alıyorum
sevgili admin bende alıyorum güvenlik duvarım kapalı ve hiçbir şekilde antivirüs programı indirili dahi değil , başka tür anti virüs şeyleride bulunmamaktadır bilgisayarımda ama hala aynı hatayı alıyorum başka bi yolu yokmuBilgisayarınızda windows defender, faceit, vanguard gibi anti-cheat veya antivirüs programları varsa bunları kapatmanız gerekmekte, çünkü hileyi loadlarken birşey hileyi engelliyor.
https://memoryhackers.org/konular/ezpubgm-errors-and-solutions.210067/
Güvenlik duvarınız tamamen kapalı değil demek ki. Ayarları kontrol edin ya da direk windows defender controller indirin ve kapatın.arkadaşlar bende alıyorum güvenlik duvarım kapalı ve hiçbir şekilde antivirüs programı indirili dahi değil , başka tür anti virüs şeyleride bulunmamaktadır bilgisayarımda ama hala aynı hatayı alıyorum başka bi yolu yokmu
sevgili admin bende alıyorum güvenlik duvarım kapalı ve hiçbir şekilde antivirüs programı indirili dahi değil , başka tür anti virüs şeyleride bulunmamaktadır bilgisayarımda ama hala aynı hatayı alıyorum başka bi yolu yokmu
özelden ulaşıldı.arkadaşlar bende alıyorum güvenlik duvarım kapalı ve hiçbir şekilde antivirüs programı indirili dahi değil , başka tür anti virüs şeyleride bulunmamaktadır bilgisayarımda ama hala aynı hatayı alıyorum başka bi yolu yokmu
sevgili admin bende alıyorum güvenlik duvarım kapalı ve hiçbir şekilde antivirüs programı indirili dahi değil , başka tür anti virüs şeyleride bulunmamaktadır bilgisayarımda ama hala aynı hatayı alıyorum başka bi yolu yokmu