- Yasaklandı
Banlı Üye
amacım asla şikayet etmek değil zaten sadece hataları bildiriyorum hızlı düzeltmelerine yardımcı olmak içinBunu bildirdiğin iyi olmuş dostum boş yorum yapanları takma gördüğün hataları bildirirsen hatalar daha çabuk fark edilir ve daha hızlı düzeltilir.
Ben seni anlıyorum kardeşim merak etmeamacım asla şikayet etmek değil zaten sadece hataları bildiriyorum hızlı düzeltmelerine yardımcı olmak için
directx yapmasa hile menüsünü göremez zatendriverlarının güncel olduğundan emin ol gameloop'u directx yap bide öyle dene
driverlar güncel visual tüm paket yüklü zatendriverlarının güncel olduğundan emin ol gameloop'u directx yap bide öyle dene
bende her şey sorunsuz çalışıyor başkan senden kaynaklı olabilir mi ?yeni gelen güncellemede çok fazla esp hataları var nişan alırken iskelet kapanıyor bazen hiç göstermiyor ayrıca botların metresi can barı ve ismini göstermiyor stabil çalışmıyor
attığım resimdeki gibi birşey olmadımı sende hiçbende her şey sorunsuz çalışıyor başkan senden kaynaklı olabilir mi ?