herkese merhaba arkadaşımla beraber ezpubgm acıp legit oynamaya calısıyoruz fakat bir takımı öldürdügümüz vakit 10dk ban yiyoruz gameloopu sürekli silip tkr kurduk fakat hep 10dk banı atıyoruz %temp% ve prefetch klasorunu temizliyoruz sonuç aynı
ben ezpubgm hilesini kullandım ilk 10 dk atıyor pc ıdsi kayıtlanıyor ve sonradan 10 yıl bana dönüyor bu 10 dk ban adlıysan bir müddet girme benceherkese merhaba arkadaşımla beraber ezpubgm acıp legit oynamaya calısıyoruz fakat bir takımı öldürdügümüz vakit 10dk ban yiyoruz gameloopu sürekli silip tkr kurduk fakat hep 10dk banı atıyoruz %temp% ve prefetch klasorunu temizliyoruz sonuç aynı
dostum bana sürekli 10dk ban atıyor 10 yıl ban atmıyor ama sorun buben ezpubgm hilesini kullandım ilk 10 dk atıyor pc ıdsi kayıtlanıyor ve sonradan 10 yıl bana dönüyor bu 10 dk ban adlıysan bir müddet girme bence
unp ne oluyor bi bilsemwındos unp sını degıstır
unp nedir?wındos unp sını degıstır
a beraber ezpubgm acıp legit oynamaya calısıyoruz fakat bir takımı öldürdügümüz vakit 10dk ban yiyoruz gamelo
hile fix yedi moruk girme ban yiyip durursun 10 yıl atıyor güncellenmesi gerekherkese merhaba arkadaşımla beraber ezpubgm acıp legit oynamaya calısıyoruz fakat bir takımı öldürdügümüz vakit 10dk ban yiyoruz gameloopu sürekli silip tkr kurduk fakat hep 10dk banı atıyoruz %temp% ve prefetch klasorunu temizliyoruz sonuç aynı
hile fix yedi moruk girme ban yiyip durursun 10 yıl atıyor güncellenmesi gerekherkese merhaba arkadaşımla beraber ezpubgm acıp legit oynamaya calısıyoruz fakat bir takımı öldürdügümüz vakit 10dk ban yiyoruz gameloopu sürekli silip tkr kurduk fakat hep 10dk banı atıyoruz %temp% ve prefetch klasorunu temizliyoruz sonuç aynı
dostum dedigini yaptım zaten defalarca fakat şöyle bir sıkıntı var atıyorum dün 9 maç attım diyelim 7si livik 2si erangel diyelim kill sayılarıda hemen hemen 6-7 diyelim bu 9maçda 1 kere bile livikde ban atmıyor sürekli erangelda atıyor bunu yeni farkettim 3kill bile alsam 3.killi aldıgım anda 10dk ban atıyor kalıcı ban halen atmadı yedek hesapla giriyorumknk oynu kalıcı yerlerden sil
ve bilgisayarı temizle bide öyle dene istersen
ben 1v4 falan attım mı maç içinde 10dk ban yiyorum 2 kez ondan sonra ban yedim mi 10 yıl ban yiyorumherkese merhaba arkadaşımla beraber ezpubgm acıp legit oynamaya calısıyoruz fakat bir takımı öldürdügümüz vakit 10dk ban yiyoruz gameloopu sürekli silip tkr kurduk fakat hep 10dk banı atıyoruz %temp% ve prefetch klasorunu temizliyoruz sonuç aynı
dostum bende 1v4 atınca 10dk ban yiyorum fakat bu 10dk ban olayı toplam 100ü geçti halen 10 yıllık ban atmadılar bakalım ne zaman atarlarsaben 1v4 falan attım mı maç içinde 10dk ban yiyorum 2 kez ondan sonra ban yedim mi 10 yıl ban yiyorum
dostum bende 1v4 atınca 10dk ban yiyorum fakat bu 10dk ban olayı toplam 100ü geçti halen 10 yıllık ban atmadılar bakalım ne zaman atarlar
bu çok saçma bir sorun mesela 20 kill felan var 1v4 attın ban yiyosun bütün oyun zevkin kaçıyor ve artında gelmiyor derhal bu sorunu çözmeleri lazımdostum bende 1v4 atınca 10dk ban yiyorum fakat bu 10dk ban olayı toplam 100ü geçti halen 10 yıllık ban atmadılar bakalım ne zaman atarlarsa