Çözüldü Ezpubgm 10dk ban sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
herkese merhaba arkadaşımla beraber ezpubgm acıp legit oynamaya calısıyoruz fakat bir takımı öldürdügümüz vakit 10dk ban yiyoruz gameloopu sürekli silip tkr kurduk fakat hep 10dk banı atıyoruz %temp% ve prefetch klasorunu temizliyoruz sonuç aynı

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
herkese merhaba arkadaşımla beraber ezpubgm acıp legit oynamaya calısıyoruz fakat bir takımı öldürdügümüz vakit 10dk ban yiyoruz gameloopu sürekli silip tkr kurduk fakat hep 10dk banı atıyoruz %temp% ve prefetch klasorunu temizliyoruz sonuç aynı
ben ezpubgm hilesini kullandım ilk 10 dk atıyor pc ıdsi kayıtlanıyor ve sonradan 10 yıl bana dönüyor bu 10 dk ban adlıysan bir müddet girme bence

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bende aynı şekil yedim 2.3 actım safe olanı mı kullanmam gerek cünkü tarihi 24daha güncel duruyor hangisi daha ii

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
a beraber ezpubgm acıp legit oynamaya calısıyoruz fakat bir takımı öldürdügümüz vakit 10dk ban yiyoruz gamelo
hile fix yedi moruk girme ban yiyip durursun 10 yıl atıyor güncellenmesi gerek
Post automatically merged:

hile fix yedi moruk girme ban yiyip durursun 10 yıl atıyor güncellenmesi gerek

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
knk oynu kalıcı yerlerden sil
ve bilgisayarı temizle bide öyle dene istersen
dostum dedigini yaptım zaten defalarca fakat şöyle bir sıkıntı var atıyorum dün 9 maç attım diyelim 7si livik 2si erangel diyelim kill sayılarıda hemen hemen 6-7 diyelim bu 9maçda 1 kere bile livikde ban atmıyor sürekli erangelda atıyor bunu yeni farkettim 3kill bile alsam 3.killi aldıgım anda 10dk ban atıyor kalıcı ban halen atmadı yedek hesapla giriyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Şu anda bir çözüm yok. Yeni hack'in güncellenmesini bekleyin veya güvenli sürümü kullanın.

Çözüm
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben 1v4 falan attım mı maç içinde 10dk ban yiyorum 2 kez ondan sonra ban yedim mi 10 yıl ban yiyorum

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
dostum bende 1v4 atınca 10dk ban yiyorum fakat bu 10dk ban olayı toplam 100ü geçti halen 10 yıllık ban atmadılar bakalım ne zaman atarlarsa
bu çok saçma bir sorun mesela 20 kill felan var 1v4 attın ban yiyosun bütün oyun zevkin kaçıyor ve artında gelmiyor derhal bu sorunu çözmeleri lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...