EzPUBGM 2.3 yüklenmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Selam herkese, PUBG Mobile hilesini seçip yükle diyorum. Daha sonrasında aldığım hata budur:

MH Loader closed and deleted for Security... This is not error :)

Bu kısım geliyor, hileyi yüklemiyor. Ne yapmam lazım?

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, bu bir hata değildir internetiniz yavaş olduğu için ilerleme noktasında takılı kalıyor. Modeminize restart atarak sorunu çözebilirsiniz yada bu kısımda beklerseniz hile açılacaktır iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Selamlar, bu bir hata değildir internetiniz yavaş olduğu için ilerleme noktasında takılı kalıyor. Modeminize restart atarak sorunu çözebilirsiniz yada bu kısımda beklerseniz hile açılacaktır iyi forumlar.
maalesef modemi resetliyorum ama yine aynı sorun
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
buyrun yardımcı olursanız makbule geçersiniz internetim süperonline wifi6 destekli 200mbit

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
maalesef modemi resetliyorum ama yine aynı sorun
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
buyrun yardımcı olursanız makbule geçersiniz internetim süperonline wifi6 destekli 200mbit
Herhangi bir hata yaşamıyorsunuz şu anda beklerseniz hile açılacaktır lakin uzun sürecektir bu hata dns kaynaklıdır modemi kapatıp açmak işe yaramayacaktır sıfırlanması gerekiyor harici bir dns kullanıyorsanız otomatik dns kullanıp tekrar deneyin hatanın başka çözümü yoktur.

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Herhangi bir hata yaşamıyorsunuz şu anda beklerseniz hile açılacaktır lakin uzun sürecektir bu hata dns kaynaklıdır modemi kapatıp açmak işe yaramayacaktır sıfırlanması gerekiyor harici bir dns kullanıyorsanız otomatik dns kullanıp tekrar deneyin hatanın başka çözümü yoktur.
ama sadece pubgde oluyor dns ayarları otomatik cs:go da sorun olmuyor anında açıyor hile çıktıgından beri ilk kez sorun yasıyorum böyle bi 5-10 dk bekliyecegim
Post automatically merged:

hocam halen aynı şey oluyor oldugu yerde bekliyor

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
ama sadece pubgde oluyor dns ayarları otomatik cs:go da sorun olmuyor anında açıyor hile çıktıgından beri ilk kez sorun yasıyorum böyle bi 5-10 dk bekliyecegim
Post automatically merged:

hocam halen aynı şey oluyor oldugu yerde bekliyor
hocam bir sorun yokmuş sadece lütfen oyunu açınız kısmı gelmiyordu gameloopu açınca lobideyken entera basınız kısmı yüklendi konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...