EZPUBGM aimbot açınca neden hemen banlatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
ezpubg nin ilk çıktığı zamanlarda sürekli aim açık gezerek oynardım oyundan en çok keyif aldığım zamanlardı karşıma çıkanı ezip geçerdim adamları çok rahat indiriyorduk şimdi öyle olmuyor aimi açtıktan sonra 1 - 2 maç içinde hemen 10 yıl banlatıyor neden ilk çıktığındaki kadar güvenli değil hile artık

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam her hilenin zamanla dt olma ihtimali var. Firmalar artık buna göre hareket ediyor. Hızlıca ban yememek için legit oynamanı tavsiye ederim.

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ezpubg nin ilk çıktığı zamanlarda sürekli aim açık gezerek oynardım oyundan en çok keyif aldığım zamanlardı karşıma çıkanı ezip geçerdim adamları çok rahat indiriyorduk şimdi öyle olmuyor aimi açtıktan sonra 1 - 2 maç içinde hemen 10 yıl banlatıyor neden ilk çıktığındaki kadar güvenli değil hile artık
geliştiricileri ar*p olduğu için kendi bünyesinde ki hilecilere izin veriyor... bilirim o zamanları fazlasıyla oynuyordum bir ara ban yedim ana hesabımda oynuyordum birde deli gibi

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ezpubgm bayağıdır bu şekilde devam ediyor dt yani onun yerine dword'u kullanmayı denedin mi o legit ve safe bir şekilde devam ediyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sen bir tane spoofer çak hardware ını taglemiş olabilirler

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Hocam her hilenin zamanla dt olma ihtimali var. Firmalar artık buna göre hareket ediyor. Hızlıca ban yememek için legit oynamanı tavsiye ederim.
ama öylede oyundan zevk alamıyorumki ben eskisi gibi bol leş alarak oynamak istiyorum yani legit değilde rage oynayan birisiyim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hiçbir hile ömür boyu degildir onlar çözüm bulur bizimkiler hileyi güncellerler ama arada zaiat verilir normaldir

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ama öylede oyundan zevk alamıyorumki ben eskisi gibi bol leş alarak oynamak istiyorum yani legit değilde rage oynayan birisiyim
Hocam yapacak bir şey yok. Rage oynaman seni ele veriyor zaten. Biraz daha legit oynamaya bak. Zevk alamıyor olabilirsin fakat sürekli ban yemek bir süre sonra tabldot tadı vermeye başlar.

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
dt olduğundan dolayı

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
forumdakini kullandım ama işe yaramadı
Post automatically merged:

dword ta sarmıyor aimi yok çünkü
Evet ama işte o da ban yememek için kullananlara çıkartıldı legit ve safe takılabileceğin tek hile o şu anlık forumda

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aynen aimbot direk banlatiyor ama wallhackde is gorur onunlada rahatlikla lig kasarsin

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
aim bot banlanma açısından çok fazla riski var wh yok knk o yuzden wh le guzel oynanır bence

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
şu aralar pugb dt durumda knk yapacak bişi yok ya safe oynıycan yada kullanmıycan

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
hile dt olmuş kanka o yüzden ban yemişsin normal

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ezpubgm oynuyorum aktif olarak banlanmadım ana hesabımda aim cart curt açık her şey :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...