- Yasaklandı
-
geliştiricileri ar*p olduğu için kendi bünyesinde ki hilecilere izin veriyor... bilirim o zamanları fazlasıyla oynuyordum bir ara ban yedim ana hesabımda oynuyordum birde deli gibiezpubg nin ilk çıktığı zamanlarda sürekli aim açık gezerek oynardım oyundan en çok keyif aldığım zamanlardı karşıma çıkanı ezip geçerdim adamları çok rahat indiriyorduk şimdi öyle olmuyor aimi açtıktan sonra 1 - 2 maç içinde hemen 10 yıl banlatıyor neden ilk çıktığındaki kadar güvenli değil hile artık
ama öylede oyundan zevk alamıyorumki ben eskisi gibi bol leş alarak oynamak istiyorum yani legit değilde rage oynayan birisiyimHocam her hilenin zamanla dt olma ihtimali var. Firmalar artık buna göre hareket ediyor. Hızlıca ban yememek için legit oynamanı tavsiye ederim.
hiçbir hile ömür boyu degildir onlar çözüm bulur bizimkiler hileyi güncellerler ama arada zaiat verilir normaldirezpubg nin ilk çıktığı zamanlarda sürekli aim açık gezerek oynardım oyundan en çok keyif aldığım zamanlardı karşıma çıkanı ezip geçerdim adamları çok rahat indiriyorduk şimdi öyle olmuyor aimi açtıktan sonra 1 - 2 maç içinde hemen 10 yıl banlatıyor neden ilk çıktığındaki kadar güvenli değil hile artık
forumdakini kullandım ama işe yaramadısen bir tane spoofer çak hardware ını taglemiş olabilirler
dword ta sarmıyor aimi yok çünküEzpubgm bayağıdır bu şekilde devam ediyor dt yani onun yerine dword'u kullanmayı denedin mi o legit ve safe bir şekilde devam ediyor
Hocam yapacak bir şey yok. Rage oynaman seni ele veriyor zaten. Biraz daha legit oynamaya bak. Zevk alamıyor olabilirsin fakat sürekli ban yemek bir süre sonra tabldot tadı vermeye başlar.ama öylede oyundan zevk alamıyorumki ben eskisi gibi bol leş alarak oynamak istiyorum yani legit değilde rage oynayan birisiyim
ama forumda undetected olduğu yazıyor hileler kısmındadt olduğundan dolayı
ghubsuz olanını kullandım ben uğraşmak istemedim ghubla falanSanırım Logitech GHUB benim durumumda tespit edildi. Bunu bir daha asla kullanmadım.
Evet ama işte o da ban yememek için kullananlara çıkartıldı legit ve safe takılabileceğin tek hile o şu anlık forumdaforumdakini kullandım ama işe yaramadı
Post automatically merged:
dword ta sarmıyor aimi yok çünkü
olabilir yada sen çok rage kullanıyorsundurama forumda undetected olduğu yazıyor hileler kısmında
Post automatically merged:
ghubsuz olanını kullandım ben uğraşmak istemedim ghubla falan
aynen aimbot direk banlatiyor ama wallhackde is gorur onunlada rahatlikla lig kasarsinezpubg nin ilk çıktığı zamanlarda sürekli aim açık gezerek oynardım oyundan en çok keyif aldığım zamanlardı karşıma çıkanı ezip geçerdim adamları çok rahat indiriyorduk şimdi öyle olmuyor aimi açtıktan sonra 1 - 2 maç içinde hemen 10 yıl banlatıyor neden ilk çıktığındaki kadar güvenli değil hile artık
eskidende risk vardı ama aim kullansakta kolay ban yemezdik şimdi yediriyor artık fixlenmişmi neaim bot banlanma açısından çok fazla riski var wh yok knk o yuzden wh le guzel oynanır bence
bende niye banlatıyor C diskine format attım + spooferde attım daha ne yapayım yaniezpubgm oynuyorum aktif olarak banlanmadım ana hesabımda aim cart curt açık her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?