smothu en düşüğe çekmeni önermem ban yeme riskin biraz fazla olabilirTeşekkürler. Ayrıca fovu biraz daha düşürüp smoothu en düşüğe çekerseniz yakındaki adamı hiç kaymadan tarayabiliyorsunuz
ban yeme ihtimalini arttırıyor bu. mümkünse spraylerde aimbot kullanmayınTeşekkürler. Ayrıca fovu biraz daha düşürüp smoothu en düşüğe çekerseniz yakındaki adamı hiç kaymadan tarayabiliyorsunuz
ayrı bi konu yerine konu başlığını düzenleyip içeriğinide ayarlarsan gerek kalmaz , modlar denetliyor forumu çünküdeneyip ayrı bir konu açacağım yakın bir zaman da![]()
smoth 20 cek ozaman mausu sprey atarken bır tık daha asaga ceke bılıyorsun.arkadasın dedıy gıbı 5yada 6 yapsan 10 mermıden sonra hepsı kafa ustunden gecer.Uzak mesafe için güzel var ise atabilirmisjn ?
smoth 20 cek ozaman mausu sprey atarken bır tık daha asaga ceke bılıyorsun.arkadasın dedıy gıbı 5yada 6 yapsan 10 mermıden sonra hepsı kafa ustunden gecer.Smooth : 6
Fov : 69
Oyun içi Hassasiyet Ayarları : Hızlı Tüm dürbünler için hassasiyet 12 - 19 arası
Oyun dışı : 1600 dpi
benim ayarlarım böyle 4x e kadar bir sıkıntı olmuyor
Faydası
Yakın ve Orta alanda etkin ayarlar
Eksileri
Uzak alanda biraz zor kullanım
smoth 20 cek ozaman mausu sprey atarken bır tık daha asaga ceke bılıyorsun.arkadasın dedıy gıbı 5yada 6 yapsan 10 mermıden sonra hepsı kafa ustunden gecer.ban yeme ihtimalini arttırıyor bu. mümkünse spraylerde aimbot kullanmayın
smoth 20 cek ozaman mausu sprey atarken bır tık daha asaga ceke bılıyorsun.arkadasın dedıy gıbı 5yada 6 yapsan 10 mermıden sonra hepsı kafa ustunden gecer.bence 4 5 çok 7 9 arası ideal ve spray için kullanılmamalı. bunun için konu açmıştım bakabilirsiniz
https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-hilesinde-ban-riskini-azaltma.224745/
Sağol teşekkürler uzun zamandır bu ayarları youtube a bakıyorum ama bulamıyorum senin sayende artık iyi sprey atabiliyorum.merhaba sizleri bilgilendirmek için bu konuyu açtım. ezpubgm kulanırken fovu, 90 - 70 arası smoth'da 4 - 5 yapın herhangi bir aim bozulması olmayacaktır 300 metredeki adama 6x ile spray atmadıgınız sürece![]()
ben aimbotu sadece spray için kullanıyorum ban felan yemedim tek tek atmaklamı uğraşıcam tararım daha iyiban yeme ihtimalini arttırıyor bu. mümkünse spraylerde aimbot kullanmayın
keskin nişancıda kullan kardeşim. https://memoryhackers.org/konular/p...an-riskini-azaltma.224745/page-3#post-4074310ben aimbotu sadece spray için kullanıyorum ban felan yemedim tek tek atmaklamı uğraşıcam tararım daha iyi
yardımcı olduysam ne mutlu banaSağol teşekkürler uzun zamandır bu ayarları youtube a bakıyorum ama bulamıyorum senin sayende artık iyi sprey atabiliyorum.
eyvallah başkan biraz sonra deneyim sonuç paylaşırım.
ne yaparsak yapalım aımbot ısdegıl aimbot sacmalıkmerhaba sizleri bilgilendirmek için bu konuyu açtım. ezpubgm kulanırken fovu, 90 - 70 arası smoth'da 4 - 5 yapın herhangi bir aim bozulması olmayacaktır 300 metredeki adama 6x ile spray atmadıgınız sürece![]()