Çözüldü EzPUBGM aimbot kayma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sol maus tuşuna atadım aimin seviyesi 3 tam düşmanlara ateş ederken birden gökyüzüne bakıyor veya yere bakıyor arkaya bakıyor neden öyle aimi düşürmek veya kısmakta istemiyorum çünkü çok güçsüz oluyor o zamanda

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk oyunun sensitivity si nekadar fazla olursa aimbot sapması okadar çok artıyor antrenman modunda sensitivity düşürerek en iyi ayar denemeni öneririm

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
knk oyunun sensitivity si nekadar fazla olursa aimbot sapması okadar çok artıyor antrenman modunda sensitivity düşürerek en iyi ayar denemeni öneririm
halo lazer 10 2x 8 3x 6 da kullanıyorum okadarda yüksek değil yani sensivity ayarlarım ondan olduğunu sanmıyorum

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
eskiden böyle saptırmalar yapmazdı aim 2 de bile kullansak sapıtmazdı şimdi ne olduda böyle oldu bu hile

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yani private ( ücretli ) bir hile kullanabılırsın dedım böyle şeyler yaşamak ıstemıyorsan
aslında okadar büyük bir sorun değil benim için sadece hilenin aşırı derecede belli olmasına sebep oluyor öldürdüğümüz izleyenler çok rahat anlayabilir bunu bildirmek istedim yani bu hatanın çözülmesi herkesin hayrına olur genede adminler bilir tabikide onların işine karışacak değilim

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
sol maus tuşuna atadım aimin seviyesi 3 tam düşmanlara ateş ederken birden gökyüzüne bakıyor veya yere bakıyor arkaya bakıyor neden öyle aimi düşürmek veya kısmakta istemiyorum çünkü çok güçsüz oluyor o zamanda
Merhabalar, fov ayarınızı düşürmeyi denermisiniz?

Çözüm
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
fov 130 da kullanıyorum ondan aşağısı yeterli olmuyor benim için
Anlıyorum fakat çözümün bu olabileceğinden dolayı fov ayarınızı düşürüp denemeniz sorununuzu çözebilir. Geri dönüş yaparsanız sevinirim.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben alternative aimbot ayarlariyla halletmisdm capslock tusuna aldim oyle guzelde calisti ama aimbot actiginda ban yiyor onerim aimbotsuz oyna

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hassasiyeti düşürmen gerek ve ya yükseltmen gerek deneyerek bulabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...