- Yasaklandı
sol maus tuşuna atadım aimin seviyesi 3 tam düşmanlara ateş ederken birden gökyüzüne bakıyor veya yere bakıyor arkaya bakıyor neden öyle aimi düşürmek veya kısmakta istemiyorum çünkü çok güçsüz oluyor o zamanda
Merhabalar, fov ayarınızı düşürmeyi denermisiniz?sol maus tuşuna atadım aimin seviyesi 3 tam düşmanlara ateş ederken birden gökyüzüne bakıyor veya yere bakıyor arkaya bakıyor neden öyle aimi düşürmek veya kısmakta istemiyorum çünkü çok güçsüz oluyor o zamanda
halo lazer 10 2x 8 3x 6 da kullanıyorum okadarda yüksek değil yani sensivity ayarlarım ondan olduğunu sanmıyorumknk oyunun sensitivity si nekadar fazla olursa aimbot sapması okadar çok artıyor antrenman modunda sensitivity düşürerek en iyi ayar denemeni öneririm
knk ben sensivtiy çok düşükte oynarım ona rağmen oynadığım zamanlarda çok sapmalar yapıyodu yinede dene belki işe yararhalo lazer 10 2x 8 3x 6 da kullanıyorum okadarda yüksek değil yani sensivity ayarlarım ondan olduğunu sanmıyorum
aslında okadar büyük bir sorun değil benim için sadece hilenin aşırı derecede belli olmasına sebep oluyor öldürdüğümüz izleyenler çok rahat anlayabilir bunu bildirmek istedim yani bu hatanın çözülmesi herkesin hayrına olur genede adminler bilir tabikide onların işine karışacak değilimyani private ( ücretli ) bir hile kullanabılırsın dedım böyle şeyler yaşamak ıstemıyorsan
Merhabalar, fov ayarınızı düşürmeyi denermisiniz?sol maus tuşuna atadım aimin seviyesi 3 tam düşmanlara ateş ederken birden gökyüzüne bakıyor veya yere bakıyor arkaya bakıyor neden öyle aimi düşürmek veya kısmakta istemiyorum çünkü çok güçsüz oluyor o zamanda
fov 130 da kullanıyorum ondan aşağısı yeterli olmuyor benim içinMerhabalar, fov ayarınızı düşürmeyi denermisiniz?
Anlıyorum fakat çözümün bu olabileceğinden dolayı fov ayarınızı düşürüp denemeniz sorununuzu çözebilir. Geri dönüş yaparsanız sevinirim.fov 130 da kullanıyorum ondan aşağısı yeterli olmuyor benim için
zaten aimsiz oynuyorumda arada öyle açıyorum işte çok sinir olduğum kişilere felanben alternative aimbot ayarlariyla halletmisdm capslock tusuna aldim oyle guzelde calisti ama aimbot actiginda ban yiyor onerim aimbotsuz oyna