Çözüldü EzPubgM aimbot sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Selam dostlar son 1 yıldır ezpubgm hilesini kullanıyorum ve gayette memnunun. Herşeyi sıkıntısız çalışıyordu fakat şu sıralar aimbot sapıtmaya başladı, tam fıgth a giricem aimbot arkaya dönüyor yana dönüyor saçmalıyor. Fov u 63 de kullanıyorum hiza boyun yumuşaklık 4 fakat yükseltemde sorun düzelmiyor. Sorunun çözümünü bilenler yazarsa sevinirim.(bu arda bu sorun tek bende deyil arkadaşlarımda ayı sorundan müzdarip)

force
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
dpi ve oyun içi hassasiyetleri düşürüp ve smoth az daha yükseltirseniz sorununuz çözülecektir çözüm alırsanız sevinirim

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Selam dostlar son 1 yıldır ezpubgm hilesini kullanıyorum ve gayette memnunun. Herşeyi sıkıntısız çalışıyordu fakat şu sıralar aimbot sapıtmaya başladı, tam fıgth a giricem aimbot arkaya dönüyor yana dönüyor saçmalıyor. Fov u 63 de kullanıyorum hiza boyun yumuşaklık 4 fakat yükseltemde sorun düzelmiyor. Sorunun çözümünü bilenler yazarsa sevinirim.(bu arda bu sorun tek bende deyil arkadaşlarımda ayı sorundan müzdarip)
fovu yükseltip yumuşaklıgı biraz daha düşürürsen düzeliyor en azından ben kullaanırken öyleydi

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...