Çözüldü EzPubgm ban durumu hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hocam forumun neredeyse tamamı ban yedi pubg hilesinden ban konusunda bir an önce güncellenmesi gerekir ne zaman el atacaksınız daha öncedende böyle bir konu açmıştık ama hileyi çok belli ediyorsunuz diyorlardı yada hwıd ban yemişsindir diyorlardı alakası yok ne hwıd ban yedim nede hileyi çok belli ettim hile bi yerden patlak veriyor güncellenmesi şart

Son düzenleme:
Çözüm
Merhabalar

PUBG Mobile için gelen son güncellemeden sonra ekip arkadaşlarım ve ben EzPUBGM hilesini 10 gün boyunca günde 10-15 maç atarak test ettik. Test esnasındaki hesapların hepsi yeni açılmış ve daha önce hiçbir şekilde ban yememiş hesaplardı. Bazı arkadaşlarım sadece ESP legit oynarken bazı arkadaşlarım da -ben de dahil olmak üzere- ESP + Aimbot (rage) şekilde oynadık ve herhangi bir ban durumu ile karşılaşmadık. Sonuç olarak EzPUBGM veya başka bir oyun için olan hileden ban yemeniz çok olası bir durumdur çünkü 3. parti bir uygulama inject ettiğiniz andan itibaren bu riski alıyorsunz. Emulatörü yeniden kurup oyunu yeniden yükleyip. Bunu yaptıktan sonra emulator id spooflamanız gerekmektedir. Eger bu adımları yapmazsanız aksi...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
cok seri banlanıyorlar ben hile acmadıgım halde ban yedigimi biliyorum karsı taraf ban diye seni bildirdigi an inceliyorlar hile gibiysen direk banlıyorlar yani sacma bi sistem var mekanıklerı yok tamamen banlayanın ne dusundugune o an baglı oluyor birazda

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar

PUBG Mobile için gelen son güncellemeden sonra ekip arkadaşlarım ve ben EzPUBGM hilesini 10 gün boyunca günde 10-15 maç atarak test ettik. Test esnasındaki hesapların hepsi yeni açılmış ve daha önce hiçbir şekilde ban yememiş hesaplardı. Bazı arkadaşlarım sadece ESP legit oynarken bazı arkadaşlarım da -ben de dahil olmak üzere- ESP + Aimbot (rage) şekilde oynadık ve herhangi bir ban durumu ile karşılaşmadık. Sonuç olarak EzPUBGM veya başka bir oyun için olan hileden ban yemeniz çok olası bir durumdur çünkü 3. parti bir uygulama inject ettiğiniz andan itibaren bu riski alıyorsunz. Emulatörü yeniden kurup oyunu yeniden yükleyip. Bunu yaptıktan sonra emulator id spooflamanız gerekmektedir. Eger bu adımları yapmazsanız aksi takdirde tekrardan ban yiyeceksiniz.Bu hileyle alakalı bir durum degildir. iyi forumlar.
Bu adımları yaptıktan sonra şu konuyu deneyebilirsiniz: https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-emulator-cihaz-bani-kaldirma-device-unban.225354/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...