CS:GO Ban Riskinizi Azaltabilecek Şeyler

Yararlı mı ?

• Evet.

• Hayır geliştirmelisin.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi bir VAC dalgası geldi ve SteamDB nin verilerine göre 19k kişi VAC yedi. Bildiğiniz gibi bu banlardan kurtulmak imkansız yani bu banı kaldırmanın bir yolu yok. Bizim konumuz bu banlardan nasıl kaçarız olucak. Dilerseniz başlayalım.

Overwatch'dan Sağ Çıkmak İçin ne Yapmalıyız ?

Öncelikle hilemizi açıktık ve oyundayız oynuyoruz. Belli etmemeliyiz bu birinci şart. Belli etmemek için tamamen size kalmış ama ben bikaç şey söyleyeyim yinede. Mesela overwatchta en çok belli olan hileler wh ve aimdir AİMBOT KULLANMANIZI HİÇ TAVSİYE ETMEM. Çünkü aimbot hedefe kilitlendiği için ve birden cross kaydığı için çok belli olur ve direk ban sebebidir. WallHack kullanıyor iseniz dikkat etmeniz gereken asla duvara bakmayın Ow izleyenler en çok buna dikkat eder. Mesela adam duvarın arkasında ve siz görüyorsunuz. Ses kasmayı biliyorsunuz ses çıkarttığı anda çıkıp vurabilirsiniz size wh diyemezler. Özellikle ses olayına çok dikakt ederler ses çıkarmayan bir rakibi çıkıp vurursanız adam size wh der bu normaldir. Onun dışında ezber smoke granede ve flashları bilin ki sizi tecrübeli bir oyuncu sınıfına koysunlar izleyenler. Buda psikolojik olarak sizi banlayacak adamın size hile deme riskini azaltır.

MAÇI KAYBETSENİZ BİLE GAZA GELİP ABARTMAYIN. ÇOK BELLİ EDİYORSUNUZ SİZ FARKINDA OLMADAN.

AİMİNİZİ HEP KAFA HİZASINDA TUTMAYA ÖZEN GÖSTERİN BUDA SİZİ İYİ OYUNCU SINIFINA KOYMALARINI SAĞLAR VE FARKETMESENİZ BİLE AİMİNİZ GELİŞECEKTİR İNANIN BANA BUDA BAN YEME RİSKİNİZİ AZALTACAK.

Gelelim hepimizin belalısı VAC'a

Her hilenin VAC riski vardır.

---Bu bandan kaçmak için benim kullandığım tek yöntem güncellemelerden 2 gün önce oynamayı bırakmak oluyor.---

Kullandığınız hile fixlenmişse o hileyi kullanan tespit ettiği herkesi banlar Valve.

Eğer Farklı yöntemler bulursam ekleyeceğim şimdilik bilgim bu kadar. Bazı alanlar alıntıdır. Hepinize Bansız Bol Fraglı günler ! İyi forumlar.

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ellerine sağlık, baya yararlı bir makale olmuş.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
19kden 1 kişide benim
Post automatically merged:

smurfe hile çalışıyormu diye kontrol ettim ertesi gün vac

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
+1
Ve Arada bilerek ölün
Skorda 1. Olmayın 2. veya 3. Olmaya Bakın Raporlanmanızı bırazcık önler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...