arkadaşlar yenilenen hile hakkında birkaç sorum var,
1- arkadaşlar bu hilenin biri sıfırlama, birisi eski safe versiyon, diğeride önceki versiyon ama hangisi nedir tam belli değil bilgisi olan?
2-pubgm hack ile giriş yapan var mı ve sorun yaşayan varmı? örnek: göstermeme, eksi bir özellik, ban yeme vs.
3-pubg mobile hack oynayanlarda soru 2. deki sorun yaşayan varmı? Mesela ben 10 yıllık ban yedim iki hileden biri ban attırıyor.
4- bu sorum yetkilileredir. Test aşamasında olan hileyi güvenli bir şekilde ne zaman gönül rahatlığı ile kullanabileceğiz?
Saygılarımla..
Şu gülücük işaretleri aslında gülücük değil .) soruya parantez açmak içindi ama gülücük koymuş idare edin.
1 arkadaşlar bu hilenin biri sıfırlama, birisi eski safe versiyon, diğeride önceki versiyon ama hangisi nedir tam belli değil bilgisi olan?
2pubgm hack ile giriş yapan var mı ve sorun yaşayan varmı? örnek: göstermeme, eksi bir özellik, ban yeme vs.
3pubg mobile hack oynayanlarda soru 2. deki sorun yaşayan varmı? Mesela ben 10 yıllık ban yedim iki hileden biri ban attırıyor.
4 bu sorum yetkilileredir. Test aşamasında olan hileyi güvenli bir şekilde ne zaman gönül rahatlığı ile kullanabileceğiz?
Saygılarımla..
Post automatically merged:
Şu gülücük işaretleri aslında gülücük değil .) soruya parantez açmak içindi ama gülücük koymuş idare edin.
1 arkadaşlar bu hilenin biri sıfırlama, birisi eski safe versiyon, diğeride önceki versiyon ama hangisi nedir tam belli değil bilgisi olan?
2pubgm hack ile giriş yapan var mı ve sorun yaşayan varmı? örnek: göstermeme, eksi bir özellik, ban yeme vs.
3pubg mobile hack oynayanlarda soru 2. deki sorun yaşayan varmı? Mesela ben 10 yıllık ban yedim iki hileden biri ban attırıyor.
4 bu sorum yetkilileredir. Test aşamasında olan hileyi güvenli bir şekilde ne zaman gönül rahatlığı ile kullanabileceğiz?
Saygılarımla..
Post automatically merged: