EzPubgm ban durumu hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
arkadaşlar yenilenen hile hakkında birkaç sorum var,
1- arkadaşlar bu hilenin biri sıfırlama, birisi eski safe versiyon, diğeride önceki versiyon ama hangisi nedir tam belli değil bilgisi olan?
2-pubgm hack ile giriş yapan var mı ve sorun yaşayan varmı? örnek: göstermeme, eksi bir özellik, ban yeme vs.
3-pubg mobile hack oynayanlarda soru 2. deki sorun yaşayan varmı? Mesela ben 10 yıllık ban yedim iki hileden biri ban attırıyor.
4- bu sorum yetkilileredir. Test aşamasında olan hileyi güvenli bir şekilde ne zaman gönül rahatlığı ile kullanabileceğiz?
Saygılarımla..
Şu gülücük işaretleri aslında gülücük değil .) soruya parantez açmak içindi ama gülücük koymuş idare edin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
1:) arkadaşlar bu hilenin biri sıfırlama, birisi eski safe versiyon, diğeride önceki versiyon ama hangisi nedir tam belli değil bilgisi olan?
2:)pubgm hack ile giriş yapan var mı ve sorun yaşayan varmı? örnek: göstermeme, eksi bir özellik, ban yeme vs.
3:)pubg mobile hack oynayanlarda soru 2. deki sorun yaşayan varmı? Mesela ben 10 yıllık ban yedim iki hileden biri ban attırıyor.
4:) bu sorum yetkilileredir. Test aşamasında olan hileyi güvenli bir şekilde ne zaman gönül rahatlığı ile kullanabileceğiz?
Saygılarımla..
Post automatically merged:

Şu gülücük işaretleri aslında gülücük değil .) soruya parantez açmak içindi ama gülücük koymuş idare edin.
hileyi denedim şahsen ban durumu yok

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
1:) arkadaşlar bu hilenin biri sıfırlama, birisi eski safe versiyon, diğeride önceki versiyon ama hangisi nedir tam belli değil bilgisi olan?
2:)pubgm hack ile giriş yapan var mı ve sorun yaşayan varmı? örnek: göstermeme, eksi bir özellik, ban yeme vs.
3:)pubg mobile hack oynayanlarda soru 2. deki sorun yaşayan varmı? Mesela ben 10 yıllık ban yedim iki hileden biri ban attırıyor.
4:) bu sorum yetkilileredir. Test aşamasında olan hileyi güvenli bir şekilde ne zaman gönül rahatlığı ile kullanabileceğiz?
Saygılarımla..
Post automatically merged:

4. madde dışında yazdıklarından hiçbirşey anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...