Paralı veya parasız bir önemi yok direkt olarak yüksek ban riski yazıyor her hile de risk var ancak gidip yüksek ihtimal ban yersin yazan hileye ban olasılığı nedir demek tuhaf oluyorpara lı hile dahi olsa hepsinin ban hitimali var
Post automatically merged:
esp yi aç ama abartma adamları duvar arkası vs izleme beli etmeden oyna
araplar çıkıyor maç sonunda önüme maçı kazanmama engel oluyorlar o sebepten aimbotlu hile lazım banaaynen bak sadece esp bile oynasana kafi yani
araplardan kurtulamazsın adamlar pubg mobil ele gecirmişler resmenaraplar çıkıyor maç sonunda önüme maçı kazanmama engel oluyorlar o sebepten aimbotlu hile lazım bana
1 tanesi maç sonunda denk geldi adam nefes aldırmıyor görmeden ateş ediyor sağlığımı bitiriyor sürekli beni izliyor çok tehlikeli adamlar bunlararaplardan kurtulamazsın adamlar pubg mobil ele gecirmişler resmen
her maç 15 kill alsam yeter mipara lı hile dahi olsa hepsinin ban hitimali var
Post automatically merged:
esp yi aç ama abartma adamları duvar arkası vs izleme beli etmeden oyna
işin garibi bunlar banda kolay kolay yemiyor nasıl bir sistem varsa artık1 tanesi maç sonunda denk geldi adam nefes aldırmıyor görmeden ateş ediyor sağlığımı bitiriyor sürekli beni izliyor çok tehlikeli adamlar bunlar
sende delay ban vardır hocamben ban yedim birkaç hesapta
delay ban nesende delay ban vardır hocam
yani hocam ne kadar yeni hesap acarsan ac 1 2 mac oynadıktn sonra ban yersindelay ban ne
one be öyle ban mı varsende delay ban vardır hocam
şöyle anlatayım ssd veya anakartın ban attıkları için sürekli ban yersin yani onu demek istsedim ben delay ban derkenone be öyle ban mı var
pubg mobile hwıd ban kullanmıyor diye biliyorum eğer öyle bir ban varsa zaten spoofer bu işi çözmezmişöyle anlatayım ssd veya anakartın ban attıkları için sürekli ban yersin yani onu demek istsedim ben delay ban derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?