aga güncelleme sonrası açamadım hileyi tarif edermisinsenin elinde oynayışına bağl.
Legit bir şekilde 2-3 Sezon main hesabım da rank kastım hiç bir sıkııntı yaşamadım belli etmeden oynaman gerekiyor sadece report yemeye dikkat et istersen configimi atıyımEzPUBGM hilesinde ban yemekten korkuyorum. Ban yemem yüzde kaç bu hileyi kullanırsam?
Kanka biraz yüksek diğer hilelere göre dün forumda birinin 2k lık main hesabı gitmişti dikkatli kullanEzPUBGM hilesinde ban yemekten korkuyorum. Ban yemem yüzde kaç bu hileyi kullanırsam?
Yüzde 50 reisEzPUBGM hilesinde ban yemekten korkuyorum. Ban yemem yüzde kaç bu hileyi kullanırsam?
tabi birazda benim elimde bodosloma adamın oldugu binaya girip öldürürsen burda oldugumu nerden biliyordu der rakipYüzde 50 reis
ben şuan smooth 7 de oynuyorum 58 lvl hesapta 2 hafta felan oldu bi sıkıntı çıkarmadıEzPUBGM hilesinde ban yemekten korkuyorum. Ban yemem yüzde kaç bu hileyi kullanırsam?
yiyebilirsin kanka çok açarsanEzPUBGM hilesinde ban yemekten korkuyorum. Ban yemem yüzde kaç bu hileyi kullanırsam?
reis benim main ban yedi sen kullanma istersenEzPUBGM hilesinde ban yemekten korkuyorum. Ban yemem yüzde kaç bu hileyi kullanırsam?
çok belli etmezsen ban yemezsin diye düşünüyorumEzPUBGM hilesinde ban yemekten korkuyorum. Ban yemem yüzde kaç bu hileyi kullanırsam?