EzPUBGM ban riski nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ben Ban Yemedim Ama Ban Yiyen Çok Sayıda Kişi Var Yinede 3 Yıldır Hiçbirşekilde Banlandığımı Görmedim.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
her oyunun ban riski var bunu göze alarak kullan. Main hesabında önermem.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Eğer hile konusunda tecrübeniz yoksa alt hesap kullanmanızı ve orada pratik yapmanızı tavsiye ederim çünkü yakalanmadan hack sanatını öğrenmeden önce kesinlikle defalarca banlanacaksınız.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Dostum belli edersen yersin ama etmezsen yemezsin ben kullandım tac kadar geldim belli etmeden

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
If you don't want to be banned, NEVER use the aimbot. I had 2 accounts banned because I used it, now this last profile created 6 months ago and still going very well, without having used the aimbot. Regards ; )

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Suan cogu 10 yil yiyot fakat ben dun arkadaslarla legit oynadim sorun olmadi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bi arkadaş belli etme fazla yazmış nasıl belli etmemeliyim bi kaç tiyo vereblirmisiniz
Hocam ben yanimda hile arkadaslarla giriyorum onlarda hile oldugu icin kill sayim azaliyor ve adami cok uzaktan vurma gormemezliktwn gel adami zor durumda kalmadigin surece adamlari vurma

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hocam ben yanimda hile arkadaslarla giriyorum onlarda hile oldugu icin kill sayim azaliyor ve adami cok uzaktan vurma gormemezliktwn gel adami zor durumda kalmadigin surece adamlari vurma
işte bana gelen takımlar hep trol bronzda 4 de takılı kaldım adam orman mesla rakip 4 ejder almış bizimkisi ejder ne diyor dandik insanlar geliyor o yzüden hile oldugu halde kaybediyom

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bariz olmadığınız sürece, kullanımının güvenli olduğunu düşünüyorum

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Hocam kesinlikle ban yersin eğer kullanacaksan spoofer kullan eskiden yüksek değildi ban riski bu arala çoluk çocuk herkes hile kullanıyor aslında onaylı üye olma şartıyla kullanmak olsa ve hileyi baştan yapsalar ban riski düşer diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hocam kesinlikle ban yersin eğer kullanacaksan spoofer kullan eskiden yüksek değildi ban riski bu arala çoluk çocuk herkes hile kullanıyor aslında onaylı üye olma şartıyla kullanmak olsa ve hileyi baştan yapsalar ban riski düşer diye düşünüyorum
bu sitede üye olma ve 50 mesaj zorunluluğu var keşke hileye yaş sınırı gelse o zaman cocuklar felan kullanmaz bu kadar da ban olmadıgı için kullanan kişi kaliteside artar

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Artık ban atıyor 4 tane hesabımı banladılar

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
düzgün kullanırsan ban yemezsin ama yine de risk mevcut

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Fazla bellı etmıcen ates sesıne gıdıcen bıraz yatarak oynıcan

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
EzPUBGM hilesinde ban yemekten korkuyorum. Ban yemem yüzde kaç bu hileyi kullanırsam?
hocam akıllı oynarsan banlanmaszın.Baktın hilede adam mı gördün boşa ateş et,adamın dıkkatini çek.sonra sında adam zxsaten sana ates edecektir,adamı saf dışı bırakmakta senin becerine kalmış olan bir durum zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...