Evet en acilinden silinmeli ve güncel olarak programlanıp hatalar düzeltilip paylaşılması gerekiyor . Bunu ben tek başıma yapamam ancak birlik olursak sesimizi duyurabiliriz diye düşünüyorumEvet Ban atıyor dün 15mac felan oynadım 1/2 adam öldürdüm gene Ban yedim
eskiden 5 6 ay oynamıştım hiçbir sorun çıkmamıştı ama pubgm korumasını yükseltmiş gibi...Bu hileyi aylar önce çokb belli aimboytlu şeiilde oynuyordum ve hiç ban atmıyordu ama yeni sürümde legit oynayıp belli etmeme bir çok kez eksi yiyip ölmekle bile 10 yıl ban atmayı becerdi.
üzerinde durulması gereken önemli bir durum ve konu biran önce halledilmesi ve her güncelle de üzerinde sıkı durulması gerekir diye düşünüyorum.Evet en acilinden silinmeli ve güncel olarak programlanıp hatalar düzeltilip paylaşılması gerekiyor . Bunu ben tek başıma yapamam ancak birlik olursak sesimizi duyurabiliriz diye düşünüyorum
* Logitech G Hub açık olmasına rağmen eskisi gibi asla aim ayarlanmıyor karşıya hedef birden arkaya yukarıya saga sola dönüyor
* 1 ay öncesine kadar herşey düzgündü Logitech G Hub hiç açmadan direk EzPubgm coderla girip hatasız aimler le oynuyorduk
* Şimdi Program acilen kaldırılıp düzeltilme yeni güncel eklemeler ve sağlıklı aim kodlanması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?