EzPUBGM ban sorunu ne zaman düzeltilecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hileye ne zaman güncelleme gelecek, bilgisi olan var mı? Hesapta hiçbir şey belli etmeme rağmen 10 yıl ban yedim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ezpubg çok kötü 3-4 tane hesabım anında ban yedi boşa uğraşma yenisi çıkıcak azıcık sabret

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hile şuan detect olduğu için istediğin kadar legit oyna, yinede ban yersin. Güncelleme ne zaman gelir belli değil ama o zamana kadar beklemende yarar var

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
güzel zamanalr gecirdik EzPugum ile faket uzgunumki fix yedi her yazıldımda sıkıntılar olur dunyanın neresine baksan faket yenisi çıkçak diyorlar ezpugum projesi sona erçek

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostum suanlık EzPUBGM kullanma zaten bence en kısa sürede güncelleme gelir o sırada düzeltilmiş olur suanlik kullanma bence.Kullanip boşuna hesaplarini kaybetme.

Yardımcı olabildiysem teşekkür ederim. :)

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
herkes yeni hile yeni hile demiş ne zaman gelecek bu yeni hile nerede paylaşıldı bilgisi

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
reis yani dediğine şuanlık katılmıyorum hesabım var scrimlerede giriyorum ban yemiyorum istiyenlere verim idmi

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka atıyor ban ya. bence şikayet durumuylada alakalı olabilir diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
arkadaslar hile güncellenir mi bilmem ancak şöyle bir durum var. hile ne kadar guncellenirse güncellensin oyun içerisimde canlı izleyen yöneticiler var. rapor sayısına göre anlık izliyorlar dolayısıyla da yakalanmayan hile artık yok. anlık izleyip anlık ban atılıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
This also happened to me, so I hope that the company will look into this issue and make a better copy. Thank you

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...