EzPUBGM ban sorununu nasıl çözebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şuan yeni eski ne tür hesap kullanırsam kullanayım ban yiyiorum 5 6 oyun sonrası ve bunu nasıl çözebilirim bilen vardır diye sormak istedim(Format atmadan). Bir video vardı emulator id değiştirmek için deneyecektim fakat emulatore girmiyor o yüzden onu yapamadım yardımcı olacak kişiler lütfen yardımcı olsun..

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kullandığın hileyi değiştirmeni ve legit oynamanı tavsiye ederim.

UniquePerformance
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
alakasız bir ban sistemi var su anda. ban atıyor doğru. bazen lobide bazen oyunda legit oyna illegal oyna atıyor.
fakat 5 gundur yenı sıfırdan hesapla full rush oynuyorum. Reportlandıgıma eminim.
6 kusur kd var fakat hala ban yok. neye göre ilerliyor sistem anlamadım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kullandığın hileyi değiştirmeni ve legit oynamanı tavsiye ederim.
Kullandığım hile MemoryHackersin kendi pubg hilesi ve bu zamana kadar ban yememiştim ta ki geçen 2 hafta öncesine kadar ve legit oynuyorum
Post automatically merged:

alakasız bir ban sistemi var su anda. ban atıyor doğru. bazen lobide bazen oyunda legit oyna illegal oyna atıyor.
fakat 5 gundur yenı sıfırdan hesapla full rush oynuyorum. Reportlandıgıma eminim.
6 kusur kd var fakat hala ban yok. neye göre ilerliyor sistem anlamadım.
Evet bir çözüm bulunmalı eskiden bi ara ban koruması geldi ve onaylı üye+ idi ve o zaman hiç ban yemiyorduk şuan herkes kullanabiliyor pek yararı olmuyor

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben sadece esp den ban yedim format atsan bile bandan kurtulamazsın format çözüm değil ben ne formatlar attım ban sorunu düzelmiyor bi şekilde tanıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bazı maçlarda dedekyif oluıyor o maçlarda hile kullanma uçak grldiğinde ekranda yazıyor dedektif olduğu

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bazı maçlarda dedekyif oluıyor o maçlarda hile kullanma uçak grldiğinde ekranda yazıyor dedektif olduğu
dedektif boş haci oyun yaptıgın vurusa göre ban atıyor veya oyun senın hıle olmadan gormeyicegin yerlere bot koyuyor sen hile oldugn icin görüp vurunca otamik ban yiyon

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
dedektif boş haci oyun yaptıgın vurusa göre ban atıyor veya oyun senın hıle olmadan gormeyicegin yerlere bot koyuyor sen hile oldugn icin görüp vurunca otamik ban yiyon
ben dediğim gibi oynuyorum hesap 33 level oldu hala ban yok aim açık oynuyorum

DİABLO
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
açasım var ama ban yersem hesabıma yazık olur :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Şuan yeni eski ne tür hesap kullanırsam kullanayım ban yiyiorum 5 6 oyun sonrası ve bunu nasıl çözebilirim bilen vardır diye sormak istedim(Format atmadan). Bir video vardı emulator id değiştirmek için deneyecektim fakat emulatore girmiyor o yüzden onu yapamadım yardımcı olacak kişiler lütfen yardımcı olsun..
kanka legit versiyonu daha ban yeme riski az onu kulanmanı öneririm

DİABLO
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
deniyesim geldi ama hesabımın banlama korkusundan ilerliyemiyor ki insan

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

PUBG Mobile için gelen son güncellemeden sonra ekip arkadaşlarım ve ben EzPUBGM hilesini 10 gün boyunca günde 10-15 maç atarak test ettik. Test esnasındaki hesapların hepsi yeni açılmış ve daha önce hiçbir şekilde ban yememiş hesaplardı. Bazı arkadaşlarım sadece ESP legit oynarken bazı arkadaşlarım da -ben de dahil olmak üzere- ESP + Aimbot (rage) şekilde oynadık ve herhangi bir ban durumu ile karşılaşmadık. Format attıktan sonra temiz bir Gameloop ile oynamaya başlamanız daha iyi olacaktır, iyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...