Kullandığım hile MemoryHackersin kendi pubg hilesi ve bu zamana kadar ban yememiştim ta ki geçen 2 hafta öncesine kadar ve legit oynuyorumKullandığın hileyi değiştirmeni ve legit oynamanı tavsiye ederim.
Evet bir çözüm bulunmalı eskiden bi ara ban koruması geldi ve onaylı üye+ idi ve o zaman hiç ban yemiyorduk şuan herkes kullanabiliyor pek yararı olmuyoralakasız bir ban sistemi var su anda. ban atıyor doğru. bazen lobide bazen oyunda legit oyna illegal oyna atıyor.
fakat 5 gundur yenı sıfırdan hesapla full rush oynuyorum. Reportlandıgıma eminim.
6 kusur kd var fakat hala ban yok. neye göre ilerliyor sistem anlamadım.
dedektif boş haci oyun yaptıgın vurusa göre ban atıyor veya oyun senın hıle olmadan gormeyicegin yerlere bot koyuyor sen hile oldugn icin görüp vurunca otamik ban yiyonbazı maçlarda dedekyif oluıyor o maçlarda hile kullanma uçak grldiğinde ekranda yazıyor dedektif olduğu
ben dediğim gibi oynuyorum hesap 33 level oldu hala ban yok aim açık oynuyorumdedektif boş haci oyun yaptıgın vurusa göre ban atıyor veya oyun senın hıle olmadan gormeyicegin yerlere bot koyuyor sen hile oldugn icin görüp vurunca otamik ban yiyon
bende ayni sekil internet kafeden internet kafeye giriyorum fakat ban problemi yok.ben dediğim gibi oynuyorum hesap 33 level oldu hala ban yok aim açık oynuyorum
kanka legit versiyonu daha ban yeme riski az onu kulanmanı öneririmŞuan yeni eski ne tür hesap kullanırsam kullanayım ban yiyiorum 5 6 oyun sonrası ve bunu nasıl çözebilirim bilen vardır diye sormak istedim(Format atmadan). Bir video vardı emulator id değiştirmek için deneyecektim fakat emulatore girmiyor o yüzden onu yapamadım yardımcı olacak kişiler lütfen yardımcı olsun..
af buyur legit nedir yani aimmidir onumu kullanmayalımkanka legit versiyonu daha ban yeme riski az onu kulanmanı öneririm
belli etmeden gibilegit kullanma dıyorlarya o nedir aimmi ?
Post automatically merged:
af buyur legit nedir yani aimmidir onumu kullanmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?