EzPubgM banlanma hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
SA yeni güncelleme geldi ve bekliyordumda oyundan hileyi açtım açtıktan 30 saniye sonra ban yedim oyununc içinde açtım ondan olabilir derseniz önceden oyunun içinde açıyordum ve bir şey olmuyordu çözümünü bilen var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Yeni güncellemede eski hile açtıysan çabuk yakalanmışsındır, banın kalkma olasılığının olduğunu pek düşünmüyorum.

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar

PUBG Mobile için ekip arkadaşlarım ve ben EzPUBGM hilesini 10 gün boyunca günde 10-15 maç atarak test ettik. Test esnasındaki hesapların hepsi yeni açılmış ve daha önce hiçbir şekilde ban yememiş hesaplardı. Bazı arkadaşlarım sadece ESP legit oynarken bazı arkadaşlarım da -ben de dahil olmak üzere- ESP + Aimbot (rage) şekilde oynadık ve herhangi bir ban durumu ile karşılaşmadık. Sonuç olarak EzPUBGM veya başka bir oyun için olan hileden ban yemeniz çok olası bir durumdur çünkü 3. parti bir uygulama inject ettiğiniz andan itibaren bu riski alıyorsunz. Emulatörü yeniden kurup oyunu yeniden yükleyip. Bunu yaptıktan sonra emulator id spooflamanız gerekmektedir. Eger bu adımları yapmazsanız aksi takdirde tekrardan ban yiyeceksiniz.Bu hileyle alakalı bir durum degildir. iyi forumlar.
Bu adımları yaptıktan sonra şu konuyu deneyebilirsiniz: https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-emulator-cihaz-bani-kaldirma-device-unban.225354/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...