Onaylı Üye
EZPUBGM bazen maçın ortasında kendi kendine kapanıyor çözümü varmı
Bu hatanın nedeni tam olarak bilinmiyor. daha önceden kullandığını 3.parti hileler veya programlar buna yol açmış olabilir. format atarak düzeltebilirsiniz sanırım. Bu konu size yardımcı olacaktır.EZPUBGM bazen maçın ortasında kendi kendine kapanıyor çözümü varmı
büyük ihtimalle birisi seni reportladığı için belli olmamak adına kapanıyor. özellike knt maçında. ben 37 seviyeyim. ilk başlarda bana da oluyordu . millet benim profilime baktıkça report etmemeye başladı.EZPUBGM bazen maçın ortasında kendi kendine kapanıyor çözümü varmı
Bu hatanın nedeni tam olarak bilinmiyor. daha önceden kullandığını 3.parti hileler veya programlar buna yol açmış olabilir. format atarak düzeltebilirsiniz sanırım. Bu konu size yardımcı olacaktır.EZPUBGM bazen maçın ortasında kendi kendine kapanıyor çözümü varmı
rapor yemek ile hilenin kapanması ne alaka ne saçma bir düşüncedir bubüyük ihtimalle birisi seni reportladığı için belli olmamak adına kapanıyor. özellike knt maçında. ben 37 seviyeyim. ilk başlarda bana da oluyordu . millet benim profilime baktıkça report etmemeye başladı.