dedıklerınızı yaptım ama hata yıne aynıMalesef bu hatanın nedeni bilinmiyor yakın zamanda kontrol edileceği söylenmişti lakin görüyorumki düzeltilmemiş duyurular için beklemede kalır birde çözüm yolu olarak şu şekilde deneyin.
Çalıştırı açıp temp %temp% prefetch temizleyip bilgisayarınıza restart atın. Ardından XFProject dosyasını yeniden indirp tekrar deneyin.
şuan bende çalışıyor sorunsuz eğer sıkıntı varsa senin pcde vardır o hatayı şuanda ilk defa gördüm bende oyuna girdim ve sıkıntısız çalışıyor eğer bu hata format yada hilenin sahibine sorman gerek galiba şuanda bazıları hata alıyormuş ezpubgm de nedeni bilmiyorum bilgisiyarınızla kaynaklı olabilir saygılar.dedıklerınızı yaptım ama hata yıne aynı
daha dün calısıyordu dostum sadece ben degil cok kiside aynı hata varşuan bende çalışıyor sorunsuz eğer sıkıntı varsa senin pcde vardır o hatayı şuanda ilk defa gördüm bende oyuna girdim ve sıkıntısız çalışıyor eğer bu hata format yada hilenin sahibine sorman gerek galiba şuanda bazıları hata alıyormuş ezpubgm de nedeni bilmiyorum bilgisiyarınızla kaynaklı olabilir saygılar. Ekli dosyayı görüntüle 74752
dostum bende çalışıyor :/ ve arka planda açık eğlence parkında denedim 10 dk öncedaha dün calısıyordu dostum sadece ben degil cok kiside aynı hata var