Çözüldü EzPUBGM çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hile şu an çalışmıyor mu yoksa bende mi sıkıntı var . herşey tamam lobiye geliyorum enter basıyorum bip sesi gelio ama çalışmıyor hile .insert e falan basıyorum yine yok. hile çalıştığı da yazmıyo ekranda.

Çözüm
Tested Systems:
Windows 11 x64
Windows 10 x64 1607-21H2
Windows 8.1 x64
Windows 8 x64

Hileler, Windows 7 ve Windows 11 22H2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.
Windows 10 Güncel Sürüm Kurulum Rehberi:

https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Sisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın.

DirectX+ -
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Visual C++ Paketleri -
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Herhangi bir Adblocker varsa devre dışı bırakın, ayrıca FaceIT Anticheat ya da Vanguard varsa kaldırın.

Gameloop ayarlarından render modunu DirectX+ olarak seçiniz.

Çalıştır (Windows+R) kısmında "winver" yazarak öğrenebilirsiniz. Ekran görüntüsü olarak eklerseniz sevinirim.

Gameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun, "
" girdikten sonra aşağıdaki kırmızı ile işaretli kısımdan indirebilirsin ;

image (1).png

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Sisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın.

DirectX+ -

Visual C++ Paketleri -
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Herhangi bir Adblocker varsa devre dışı bırakın, ayrıca FaceIT Anticheat ya da Vanguard varsa kaldırın.

Gameloop ayarlarından render modunu DirectX+ olarak seçiniz.

Çalıştır (Windows+R) kısmında "winver" yazarak öğrenebilirsiniz. Ekran görüntüsü olarak eklerseniz sevinirim.

Gameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun, "
" girdikten sonra aşağıdaki kırmızı ile işaretli kısımdan indirebilirsin ;

Ekli dosyayı görüntüle 89995
render modunu DirectX+ yaptım tekrar denedim yine olmadı ya. önceden hep açıyodum. şimdi noldu ki.

Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Windows versiyonun ne acaba, Çalıştır (Windows+R) kısmında "winver" yazarak öğrenebilirsiniz. Ekran görüntüsü olarak eklerseniz sevinirim.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hile çalışıyor sorun yok. gameloop 32.bit kullan. İlk önce MemoryUI loader aç sonra siteden hilenin yükle butonuna bas, en sona oyuna gir her şey yolunda gider çalışırsa bir uyarı sesi duyacaksın. Ne hikmetse hala ban yemedik 5 gündür falan kullanıyoruz. Nasıl olsa banlanacak diye açtığımız çakma hesap main hesabımızı geçerse harbi sağlam gülerim :D Neyse şeytan kulağına kurşun şuan saat gibi çalışıyor diyelim geçelim..

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Windows versiyonun ne acaba, Çalıştır (Windows+R) kısmında "winver" yazarak öğrenebilirsiniz. Ekran görüntüsü olarak eklerseniz sevinirim.
1681510255724.png

Post automatically merged:

Hile çalışıyor sorun yok. gameloop 32.bit kullan. İlk önce MemoryUI loader aç sonra siteden hilenin yükle butonuna bas, en sona oyuna gir her şey yolunda gider çalışırsa bir uyarı sesi duyacaksın. Ne hikmetse hala ban yemedik 5 gündür falan kullanıyoruz. Nasıl olsa banlanacak diye açtığımız çakma hesap main hesabımızı geçerse harbi sağlam gülerim :D Neyse şeytan kulağına kurşun şuan saat gibi çalışıyor diyelim geçelim..
teşekkürler denerim 32 bit i

Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Tested Systems:
Windows 11 x64
Windows 10 x64 1607-21H2
Windows 8.1 x64
Windows 8 x64

Hileler, Windows 7 ve Windows 11 22H2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.
Windows 10 Güncel Sürüm Kurulum Rehberi:

https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Rica ederim. Windows sürümün 22H2 yani bunu çalıştırmak için uygun çünki bende aynısını kullanıyorum. Söylediğim üzere siz gameloop'u sitesinden 32 bit olarak indirip oyununuzu 32 bit emülatöre kurun sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Olursa yine destek ve yardım için buralarda olacağız. İyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...