hile şu an çalışmıyor mu yoksa bende mi sıkıntı var . herşey tamam lobiye geliyorum enter basıyorum bip sesi gelio ama çalışmıyor hile .insert e falan basıyorum yine yok. hile çalıştığı da yazmıyo ekranda.
render modunu DirectX+ yaptım tekrar denedim yine olmadı ya. önceden hep açıyodum. şimdi noldu ki.Sisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın.
DirectX+ -Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Visual C++ Paketleri -Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
Herhangi bir Adblocker varsa devre dışı bırakın, ayrıca FaceIT Anticheat ya da Vanguard varsa kaldırın.
Gameloop ayarlarından render modunu DirectX+ olarak seçiniz.
Çalıştır (Windows+R) kısmında "winver" yazarak öğrenebilirsiniz. Ekran görüntüsü olarak eklerseniz sevinirim.
Gameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun, "Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap" girdikten sonra aşağıdaki kırmızı ile işaretli kısımdan indirebilirsin ;
Ekli dosyayı görüntüle 89995
gameloop 32 bit indirhile şu an çalışmıyor mu yoksa bende mi sıkıntı var . herşey tamam lobiye geliyorum enter basıyorum bip sesi gelio ama çalışmıyor hile .insert e falan basıyorum yine yok. hile çalıştığı da yazmıyo ekranda.
Evet bendede bu oluyor yardımcı olacak kimse yokmu?hile şu an çalışmıyor mu yoksa bende mi sıkıntı var . herşey tamam lobiye geliyorum enter basıyorum bip sesi gelio ama çalışmıyor hile .insert e falan basıyorum yine yok. hile çalıştığı da yazmıyo ekranda.
Windows versiyonun ne acaba, Çalıştır (Windows+R) kısmında "winver" yazarak öğrenebilirsiniz. Ekran görüntüsü olarak eklerseniz sevinirim.
teşekkürler denerim 32 bit iHile çalışıyor sorun yok. gameloop 32.bit kullan. İlk önce MemoryUI loader aç sonra siteden hilenin yükle butonuna bas, en sona oyuna gir her şey yolunda gider çalışırsa bir uyarı sesi duyacaksın. Ne hikmetse hala ban yemedik 5 gündür falan kullanıyoruz. Nasıl olsa banlanacak diye açtığımız çakma hesap main hesabımızı geçerse harbi sağlam gülerimNeyse şeytan kulağına kurşun şuan saat gibi çalışıyor diyelim geçelim..
32 bit bak resme tarih saate ispatı burada çalışıyore