Çözüldü EzPUBGM Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Benim sıkıntı yaşadığım konu bugün öğlen hileyle oyuna girdim gayet de güzelde hiç sıkıntı yaşamadım baya oynadım fakat akşam tekrar girdiğimde hile oyuna enjekte oluyor gibi gösteriyor hileyle etkileşim menüsü çıkıyor fakat oyun içinde hilenin herhangi bi etkisi gözükmüyor ben şundan şüpheleniyorum hileyi ilk yüklediğimzde reklam izletiyor ya belirli bir müddet ama sonrasında tekrar girdiğinde izletmiyor direk oyuna giriş yapın yazıyor bende akşam girdiğimde direk reklam izletmeden oyuna giriş yapın dedi acaba diyorum ondan mı yapıyor çünkü hileye engel olabilicek hiç bir şey aktif değil şuan bilgisayarımda yardımcı olurmusunuz.

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Merhaba, Reklam onayı 24 saatte 1 defa karşınıza çıkar sabah isteyip akşam istememesinin sebebi budur. Yaşadığınız sorun için ise revouninstaller ile gameloop'u kaldırın. 32 bit olarak sitesinden tekrar indirin. 32 bit olduğuna emin olun, hileyi tekrar yükleyin. Eğer tekrar sorun yaşarsanız konu üzerinden belirtin lütfen.

Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
tamamdır hemen deniyorum 32 bit olup olmadığını nasıl anlıcaz peki
Görev yöneticisinden anlayabilirsiniz, fakat daha önce 64 indirip daha sonra 32 indirdiyseniz aynı sorunu tekrar yaşayacaksınız. Revouninstaller ile kaldırmadığınız sürece bilgisayarınızda gameloop kalıntıları kalıyor. Gameloop'un sitesinde indirme yerinin hemen altında 32 bit seçeneği mevcut Revouninstaller ile kaldırdıktan sonra 32 biti kurun ve tekrar deneyin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
dediklerinizi harfiyen yaptım ama hala herhangi bi oyun içerisinde hileyle alakalı bir şey yok enjekte oldu fakat hile çalışmıyor

Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Discord üzerinden iletişime geçildi. Kullanıcı Gameloop'u 64 bit kullanıyormuş. Revo ile kaldırılıp 32 indirildi. Sorun çözüldü.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...