sByte 4.0 Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kıpraşma Sende Seveceksin !
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar yeni gelen ( aslında fazla yeni değil ) sByte 4.0 sürümü olan CS:GO hilesinde sizlere yardım edeceğim ama şuanda hile heralde bozuk çünkü oyuna girdiğimde wallhack ayarladığımda düşmanlar görünmez oluyor yada hileyi enjekte edince oyun kapanıyor neyse bunu düzeltirler konumuz bu değil. !!!! [ Önemli Not ] Arkadaşlar bu dediğim şeyleri yapmadan önce Config bölümünden config oluşturun yoska ayarlar kaybolur.

Aimbot : Aimbotu aktif etmek için Enabled tuşuna basın, visible only açık yani tik li kalsın, scoped only i no scope atmak istiyorsanız kapatın istemiyorsanız açık kalsın, diğerlerini boşverin ve fov'a gelin onu tavsiyem legit oynamak için 0.56 yapın, eğer çok iyi oyuncuysanız hilesiz 1.67 yapın adamın kafasının yanına getirince otomatik hs atacaktır, Bone denilen yer ise Aimbotun kayacağı yer tavsiyem nearest kalsın Head yaparsanız adamın boğazına sıkıp kafa gider.

Trigger : Triggeri aktif etmek için Enabled tuşuna basın ( Tuşa atamak istiyorsanız On Key'i açın ) Aynı şekilde Aimbotta anlattığım Scoped only i istediğinizi yapın, Shot delay ise geç sıkma legit oynamak istiyorsanız 10ms tavsiyem, yada awp oynuyorsanız triggerla flick için en iyisi 5ms.

WH : Chams e gelip Enemies e ayarlıyoruz sonra visible yapıyoruz, Enabled i açıyoruz, sonra color u yeşil yapıyoruz, sonra tekrar Enemies yapıyoruz, Visibleyi Occlued yapıyoruz, sonra colora gelip kırmızı yapıyoruz ve enabled diyoruz.

Misc : Tavsiyelerimi söyleyeceğim Legit için ; Sniper Cross. , Recoil Cross. , Auto Reload , Auto Accept , Radar Hack , Reveal Ranks , Spectator List.

Visuals : Burda sadece kullandığım Viewmodel FOV ; bu silahın görüntüsünün uzaklığını ayarlar 19 kullanıyorum ben.

Ve en son config bölümüne gelip Save Config diyoruz.

Eğer yardım ettiysem ne mutlu bana fakat şuanda hile çalışmıyor bildiğime göre ( çünkü bende bozuk xd ) Hileyle n3 ten Supreme çıktım ( Tüm MemoryHackers Hileleri İle Old da dahil ) ama nedense 31.05.2019 tarihinde hile güncellendi ve hesabım vac yedi owervatch ban da değil neyse bu sıkıntı değil yeni hesap açtım. Yaptığım hileleri yaparsanız gayet legit oynarsınız ve vac yemessiniz ben yemedim güncellemeden dolayı yedim ( Seçkin hesaptı bu arada ) . Memoryhackers <3

Yorumlarda yardım isterseniz Cevap veririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...