nasıl denk gelicekki format atıyorum10 yıl olması imkansız ama eskiden açtığın hile denk gelmiştir 50 yorum kas dword vip öneriyorum
hocam ezpubgm aç lobide bekle veya oyunu kapat hileyi açmana bile gerek yok yeniden oyunu çalıştır lobide bekle yine 10 yıl ban alacaksınaçar açmaz olmaz kanka açar açmaz max 10 dk yada 1 gün yer rapor olmadam 10 yıl olmaz Araştırıp gel İyi Geceler
daha önceden rapor yemesi lazım bro açtığın an sadece izleneceksin tek 1 rapora bakar ama hesabın iyi günlerhocam ezpubgm aç lobide bekle veya oyunu kapat hileyi açmana bile gerek yok yeniden oyunu çalıştır lobide bekle yine 10 yıl ban alacaksın
Tavrınız hiç doğru değil oyun çıktıktan bir ay sonra başladım ve dediğimin arkasındayım.açar açmaz olmaz kanka açar açmaz max 10 dk yada 1 gün yer rapor olmadam 10 yıl olmaz Araştırıp gel İyi Geceler
tamam bro da başladığın güvenlik sistemiyle yeni güvenlik sistemi aynımıTavrınız hiç doğru değil oyun çıktıktan bir ay sonra başladım ve dediğimin arkasındayım.
aynen 2 kere fatih olduk 4 lü hile XD yapanın ellerine sağlık ama ana hesapta oynamanızı tavsiye etmemdword vip kullan legit oyna ban yemezsin
Post automatically merged:
dword u kullan daha iyi banlatmıyor hem