Çözüldü ezpubgm dosyasının ban atması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
arkadaslar merhaba başlıktaki loader dosyası valoranta ban atıyo çözümü varmı yada nasıl engelleyebiliriz her sey kapalı 2 hesap oyle ban yedi sizinde başınıza geldi mi geldiyse nasıl çözdünüz

Çözüm
hileyi kullanırken Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
hileyi kullanmadıgınız zaman, indirme dosyasında ki inidirdiginiz dosya ve %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
bunları yaparsanız hile temizlenmiş olur. böylelikle ban yemezsiniz
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Dostum bendede oluyordu ama çok önceden 1.5 sene falan oldu hatırlamıyorum ama baya uğraşmıştım.

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
hileyi kullanırken Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
hileyi kullanmadıgınız zaman, indirme dosyasında ki inidirdiginiz dosya ve %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
bunları yaparsanız hile temizlenmiş olur. böylelikle ban yemezsiniz

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Yağmacı setli hesabım Ban yedi valoda hile kullanmadım ticeket attım bakmiyolar bile ya spoofer kullanan bandan kurtulmak icin yada Ban sureni beklicen

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Zor çözersin glb en mantıklısı şey yapıcaksın bilgisayar başlamasında vanguard otomatik açılıyo oto açmayı kapa sonra hileyi aç yoksa ban yersin :catlick:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...