EzPUBGM en iyi aimbot ayarı hangisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Herkese merhaba arkadaşlar uzun süredir EZ PUBG Mobile kullanıyorum ve daha ban yemedim fakat aimbot olayını bir türlü çözemedim kurucunun dediği gibi oyun içi hassasiyetleri düşürdüm fakat bu sefer de çok yavaş kitleniyordu dediği gibi aimbot ayarlarından smooth u sonuna kadar düşürmeme rahmen hala çok yavaş gidiyordu adama ayar önerebilecek var mı aranızda.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
otomatik tarayarak kullanacaksan en iyi ayar 9 dur bizzat kendim test ettim 5 yada 4 yaparsan aşağıya daha fazla kaydırman gerekiyor bu yüzden en iyisi 9 yada 10 olacak

Yalnızlığım Anlatır Beni
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Herkese merhaba arkadaşlar uzun süredir EZ PUBG Mobile kullanıyorum ve daha ban yemedim fakat aimbot olayını bir türlü çözemedim kurucunun dediği gibi oyun içi hassasiyetleri düşürdüm fakat bu sefer de çok yavaş kitleniyordu dediği gibi aimbot ayarlarından smooth u sonuna kadar düşürmeme rahmen hala çok yavaş gidiyordu adama ayar önerebilecek var mı aranızda.
Bunun Çözümü yok hocam ben kekin yanında ayrıyetten sekmeme açtım sıfır sekmeydi genede olmuyordu çözümü yok maalesef hocam benim bildiğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...