2.3 de ben asa kadar kastım sıkıntı olmadı sadece 2 kere 10dk ban yedim onun dışında ban atmadı 2.4 de ilk seferde ban atar ama 2 ci kez güncellerlerse ban atmaz gibi geliyorgüncellense bile safe olabilecegini düşünmüyorum.2.3 yapamadılar bunu yapsalar bile ban atar
baktım bende gayet iyi çalışıyorPubg Mobile EzPUBGM lobideyken enter basıyorum oyuna giriyorum wallhack falan gelmiyor menü geliyor ama
yok knk eğer 30g sonra geçiyor o repor yiyiorsun incelemeye alınıyorsun report yersen 10dk ban atıyor pubg 30g sonra şüpheli hesap olarak verilcek 24 saatlik eğer hile yapmadıgın ortaya çıkarsa kalkıyor sorun belli etmemeye çalışhesap çok dolu 10 dakika ban yedim büyük ihtimal yeni güncellemeden kaynaklı
2.3 OLDUĞU İÇİN DAHA GÜNCELLENMEDİPubg Mobile EzPUBGM lobideyken enter basıyorum oyuna giriyorum wallhack falan gelmiyor menü geliyor ama
hayır o zaten 1aydır var ban sorunuhesap çok dolu 10 dakika ban yedim büyük ihtimal yeni güncellemeden kaynaklı
başka hile arayışına geçebilirsin meselaeee ne yapacaz
herkeste olan bir sorun şuanda sadece güncelleme yapmadan 2.3 te devam edenler oynıya biliyorPubg Mobile EzPUBGM lobideyken enter basıyorum oyuna giriyorum wallhack falan gelmiyor menü geliyor ama