Software Web Developer
Uzman Üye
Umarım en yakın zamanda kullanabilirsiniz Hocam,11 kullanmak istiyorum ama pc kaldırırmı bilmiyorum
Hayır hocam ben henüz bir sorun yaşamadım sizin yaşadığınız sorun tam olarak neydi?windows10 chrome'da çok problemli 11de aynı sorun var mı
evet hocam maalesef kullanıcılar bu durum yüzünden cok rahatsız oluyor umarım düzelirbende 10 21h1 sürümü var esp ile alakalı bir problem yaşamıyorum. genellikle h2 versiyonuunda problem çıkıyor sanırım.
evet fakat 21h2 de problem olabiliyormuş.Kanka ben windows 10da şuana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım
kanka iyi güzel dedin bu konuyu bende açmışdım aynı yorumlar gelmişdi ama herkes Windows 11 e güncelleyemez bence daha net bir çözüm bulmalılar sistemi yetse bile ***** windows kullananlar varMerhaba değerli arkadaşlar EzPubgm da hilenin oyunun ortasında ve oyunun sonunda kapandığını söyleyen bir kaç kullanıcı vardı. Evet ne yazık ki bu doğru Windows 10pro kullanırken bu sorunu yaşıyordum fakat Windows 11 e güncelledim ve bu sorun ortadan kalktı, sistemi yeten arkadaşların Windows 11 e güncellemesini tavisye ederim yaşadığınız sorun ortadan kalkacaktır
Zararı yok hocamkanka iyi güzel dedin bu konuyu bende açmışdım aynı yorumlar gelmişdi ama herkes Windows 11 e güncelleyemez bence daha net bir çözüm bulmalılar sistemi yetse bile ***** windows kullananlar var
Anladım hocam fakat genelde windows 10 kullananlar bu durumdan rahatsız oluyordu ve bende öyle win11 güncelleyince düzeldi sorunKanka ben windows 10da şuana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım
thank you madam, now i will destroy them >:3Merhaba değerli arkadaşlar EzPubgm da hilenin oyunun ortasında ve oyunun sonunda kapandığını söyleyen bir kaç kullanıcı vardı. Evet ne yazık ki bu doğru Windows 10pro kullanırken bu sorunu yaşıyordum fakat Windows 11 e güncelledim ve bu sorun ortadan kalktı, sistemi yeten arkadaşların Windows 11 e güncellemesini tavisye ederim yaşadığınız sorun ortadan kalkacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?