Windows 11 Güncellemesi Red Dead Redemption 2'yi Bozdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
:yazı:

Windows 11 güncellemesi Red Dead Redemption 2'yi bozdu, Microsoft ise düzeltmeyecek.

Red Dead Redemption 2, son derece popüler bir oyundur ve tüm zamanların en beğenilen oyunlarından biridir. Rockstar Games'in kovboy simülasyonu, konsollar ve PC'de çok sayıda kopya sattı ve Steam listelerinde sıklıkla yer almaktadır. Ancak, son zamanlarda PC sürümü bir sorunla karşı karşıya kaldı.

Microsoft, KB5023774 güncellemesiyle Windows 11'e bir hata ekledi ve bu nedenle Red Dead Redemption 2 oyuncuları oyunu başlatamaz hale geldi. Bu sorun, oyuncuların tepkisine neden oldu ve Microsoft'un sorunu düzeltmek için yeterince çaba sarf etmediği eleştirilerine yol açtı. Microsoft, Windows 11 21H2 kullanıcıları için sorunu çözmekten vazgeçti ve bu kullanıcıların sorunu hafifletmek için "Windows 11, 22H2 sürümüne yükseltmeleri"ni önerdi.

Ekli dosyayı görüntüle 89010

Windows 11'in KB5023774 güncellemesi, Red Dead Redemption 2 oyuncularının oyunu başlatamamasına neden olduğu için pek çok kullanıcı mağdur oldu. Ancak, bu sorunun yalnızca 21H2 sürümü ile ilgili olduğu ve 22H2 sürümüne yükseltenlerin sorunu çözebileceği ortaya çıktı. Ancak, bazı kullanıcılar güncellemek istemeyebilirler ve istikrarlı bir platformda kalmak isteyebilirler.

Microsoft, sorunun çözümlenmesi için bir çözüm sunmaktan ziyade, kullanıcıların 22H2 sürümüne yükseltmelerini öneriyor. Bu, şu an için Microsoft'un sorunu çözme motivasyonunu azaltabilir. Microsoft ve Rockstar Games'in sorunu araştırdıkları belirtilse de, sorunun düzeltileceği konusunda kesin bir tarih verilmedi.

Red Dead Redemption 2'yi etkileyen bu sorun, Rockstar Games Launcher ile başlatıldığında oyunun yüklenmesine izin verirken, oyunun ilerleyememesine neden oluyor. Eğer yeterli sayıda kullanıcı 22H2 sürümüne yükselirse, Microsoft, sorunu çözme ihtiyacını hissetmeyebilir.​
wni10 devam ağa win11 için en az 2 yıl var daha geçmek için

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
benim tavsiyem W11 editlenmiş sürüm

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bu durum bendene olmuştu yorumlardaki yardımlar için teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
En başında indirmedim, indirmeyide düşünmüyorum, herhalde win 10 gibi klasik sürüm olarak geçmedende indirmem.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bence bir süre boyunca win 10 kullanmalıyız win 11 hayla iyi olduğunu düşünmüyorum

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Hocam durum böyle:

red-dead-redemption-2.jpg

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
windows 11 bence hala oyunlar için uygun bir sürüm değil

Just The Two Of Us
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
:yazı:

Windows 11 güncellemesi Red Dead Redemption 2'yi bozdu, Microsoft ise düzeltmeyecek.

Red Dead Redemption 2, son derece popüler bir oyundur ve tüm zamanların en beğenilen oyunlarından biridir. Rockstar Games'in kovboy simülasyonu, konsollar ve PC'de çok sayıda kopya sattı ve Steam listelerinde sıklıkla yer almaktadır. Ancak, son zamanlarda PC sürümü bir sorunla karşı karşıya kaldı.

Microsoft, KB5023774 güncellemesiyle Windows 11'e bir hata ekledi ve bu nedenle Red Dead Redemption 2 oyuncuları oyunu başlatamaz hale geldi. Bu sorun, oyuncuların tepkisine neden oldu ve Microsoft'un sorunu düzeltmek için yeterince çaba sarf etmediği eleştirilerine yol açtı. Microsoft, Windows 11 21H2 kullanıcıları için sorunu çözmekten vazgeçti ve bu kullanıcıların sorunu hafifletmek için "Windows 11, 22H2 sürümüne yükseltmeleri"ni önerdi.

Ekli dosyayı görüntüle 89010

Windows 11'in KB5023774 güncellemesi, Red Dead Redemption 2 oyuncularının oyunu başlatamamasına neden olduğu için pek çok kullanıcı mağdur oldu. Ancak, bu sorunun yalnızca 21H2 sürümü ile ilgili olduğu ve 22H2 sürümüne yükseltenlerin sorunu çözebileceği ortaya çıktı. Ancak, bazı kullanıcılar güncellemek istemeyebilirler ve istikrarlı bir platformda kalmak isteyebilirler.

Microsoft, sorunun çözümlenmesi için bir çözüm sunmaktan ziyade, kullanıcıların 22H2 sürümüne yükseltmelerini öneriyor. Bu, şu an için Microsoft'un sorunu çözme motivasyonunu azaltabilir. Microsoft ve Rockstar Games'in sorunu araştırdıkları belirtilse de, sorunun düzeltileceği konusunda kesin bir tarih verilmedi.

Red Dead Redemption 2'yi etkileyen bu sorun, Rockstar Games Launcher ile başlatıldığında oyunun yüklenmesine izin verirken, oyunun ilerleyememesine neden oluyor. Eğer yeterli sayıda kullanıcı 22H2 sürümüne yükselirse, Microsoft, sorunu çözme ihtiyacını hissetmeyebilir.​
daha geliştirme aşamasında olan bir işletim sistemi olduğundan hatalar oluşması muhtemel bir sorun yakın zamanda buna el atılacaktır.

tuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotu
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
windows sürümü geri oldumu güncelleme bile yapmıyor

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
win 11 zaten sevilmiyordu iyicene uzaklaşacaklar artık

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bende win 11 geçtim arkamdaki sesleri duyamamaya başladım arkamı döndüğüm gibi sesler gidiyor win 10 best

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
zaten rdr2 yi pc yok zor oynuyoruz arkadaşım ya birde win. yükseltip bizi öldürmeyin tepemiz atar XP ye geri döneriz hee

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
win 11 yeni bir sistem olduğu içindir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
win 11 daha yeni olduğu için normal dostum ilerde düzelir büyük ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...