Çözüldü EzPUBGM esp sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ESP oyunun başında iyi çalışıyor ancak oyunun ortasında otomatik olarak ESP'yi kaybediyor. lütfen bana düzeltmenin bir yolunu verin, teşekkürler

Windows 10 22H2 kullanarak 32bit gameloop kullandım ve yeterince sürücü kurdum

Çözüm
ESP oyunun başında iyi çalışıyor ancak oyunun ortasında otomatik olarak ESP'yi kaybediyor. lütfen bana düzeltmenin bir yolunu verin, teşekkürler

EzPUBGM hilesinde bilindiği kadarıyla belirttiğiniz gibi herhangi bir ESP kaybolma problemi mevcut değildir. Bilgisayarınızda Visual C++ paketlerinin ve DirectX’in yüklü olduğundan emin olun. GameLoop 32 bit kullanın ve GameLoop’u son sürüme güncelleyin. GameLoop ayarlarından DirectX+ modunun seçili olduğundan emin okun. Eğer herhangi bir config kullanıyorsanız hile ayarlarını sıfırlayın. Sorununuz bu adımlara rağmen devam ediyorsa format atmanızı öneriyoruz. Hile kaynaklı bir problem olup olmadığı konusunda...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI

EzPUBGM hilesinde bilindiği kadarıyla belirttiğiniz gibi herhangi bir ESP kaybolma problemi mevcut değildir. Bilgisayarınızda Visual C++ paketlerinin ve DirectX’in yüklü olduğundan emin olun. GameLoop 32 bit kullanın ve GameLoop’u son sürüme güncelleyin. GameLoop ayarlarından DirectX+ modunun seçili olduğundan emin okun. Eğer herhangi bir config kullanıyorsanız hile ayarlarını sıfırlayın. Sorununuz bu adımlara rağmen devam ediyorsa format atmanızı öneriyoruz. Hile kaynaklı bir problem olup olmadığı konusunda da yetkili kişilere haber verildi eğer herhangi bir değişiklik olursa duyurusu yapılır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...