Benim abimdede oluyor ya çözerseniz sevinirizzzhileyle pubg mobile girdim genelde 89 90 fps alırken hileyle oynarken 40 50 fps alıyorum o derece düşüyüor bunun bi çözümü varmı arkadaşlar
esp yada chams modları fps düşürüyorhileyle pubg mobile girdim genelde 89 90 fps alırken hileyle oynarken 40 50 fps alıyorum o derece düşüyüor bunun bi çözümü varmı arkadaşlar
dostum peki hangi özelikleri açmamı öneririsnhile de bir sürü eklenti olduğundan FPS düşüşü normal
dostum peki hangi özelikleri açmamı öneririsnesp yada chams modları fps düşürüyor
cihazın tamamen performansına bağlı
çözümü maalesef yokhileyle pubg mobile girdim genelde 89 90 fps alırken hileyle oynarken 40 50 fps alıyorum o derece düşüyüor bunun bi çözümü varmı arkadaşlar
soft tut hileyi yani ya iskelet aç ya kutu aç sadece iskelet ve line öneririmhileyle pubg mobile girdim genelde 89 90 fps alırken hileyle oynarken 40 50 fps alıyorum o derece düşüyüor bunun bi çözümü varmı arkadaşlar
güç modunu performansa alın ve arka planda çalışan tüm uygulamaları kapatın.Benim abimdede oluyor ya çözerseniz sevinirizzz