EzPUBGM güncellemesinde yeni özellikler gelecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Yeni gelecek güncellemede başka özellikler eklenecekmidir? esp ve item esp yazı fontları daha okunur bir şekilde yapılsa çok iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
PUBG Mobile 1.7 sürüm güncellemesi yüzünden aktif olarak çalışan EzPUBGM hilesi Güncellemeye alınmıştır. Gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra hile tekrar kullanıma açılacaktır. Gelişmeleri EzPUBGM hile ana konusundan ve ui.memoryhackers.org üzerinden takip edebilirsiniz. Şu an için hilenin açılacağı bir tarih ve saat bilgisi yoktur. Takipte kalın.

https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-hack-ezpubgm-internal-cheat-gameloop-7-1.207914/

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
PUBG Mobile 1.7 sürüm güncellemesi yüzünden aktif olarak çalışan EzPUBGM hilesi Güncellemeye alınmıştır. Gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra hile tekrar kullanıma açılacaktır. Gelişmeleri EzPUBGM hile ana konusundan ve ui.memoryhackers.org üzerinden takip edebilirsiniz. Şu an için hilenin açılacağı bir tarih ve saat bilgisi yoktur. Takipte kalın.

https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-hack-ezpubgm-internal-cheat-gameloop-7-1.207914/
admin selam oyunu 1.6 sürümü ile açtığımda hile çalışmaya devam ediordu ancak hile yükle sayfasında yükleme butonu kaldırdığınız için şuanda tıklayamıyorum. Güncellediğinizi biliyorum ancak 1.6 nın yükle butonunu geri açma şansınız varmı.

Üye
4 HİZMET YILI
admin selam oyunu 1.6 sürümü ile açtığımda hile çalışmaya devam ediordu ancak hile yükle sayfasında yükleme butonu kaldırdığınız için şuanda tıklayamıyorum. Güncellediğinizi biliyorum ancak 1.6 nın yükle butonunu geri açma şansınız varmı.
katılıyorum 1.6 diye seçenek ekleseler çok iyi olur

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
1.6 yı açmışlar teşekkürler admin :)
katılıyorum 1.6 diye seçenek ekleseler çok iyi olur

resim.jpg

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI

Merhabalar hileye oyundan cikmadan kapatip acmada gelse guzel olur ve cok iyi olur oyundan atmadan hileyi kapatip aca bilsek oyle bi secenek olsa

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

Hile üzerinde yenilikler ve geliştirmeler zamanla gelecektir. Şu an için EzPUBGM 1.7 sürümü için güncelleniyor. Eğer bir gelişme olursa duyuru yapılır. Takipte kalın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...