- Yasaklandı
-
Banlı Üye
olmaz bro aimsiz ne normal adam nede botlar vurulmuyor silahların tepmesi çok fazla zaten oyunda botlar sayesinde kill alabiliyoruzAimbot çalışmasada olur ekmek yoksa pasta yiyelim bizde esp yeterde artar
Herkesin düşünceleri farklıdır tabi bro ben pek takmıyorum esp yetiyor ama aimbot da olmalı tabi doğrusun ben config bulamıyorum ya fazla :/olmaz bro aimsiz ne normal adam nede botlar vurulmuyor silahların tepmesi çok fazla zaten oyunda botlar sayesinde kill alabiliyoruz
bende gerçek adamlarda sorun çıkartmıyor aimbot sadece botlara kilitlenmeme sıkıntısı var bendekisindeayn bazende aımbot 3 veya kısı rushlarken sadece 1 adama kıtlanıyor ve config adamın kafasının ustunde spry atacaz kafasının ustune gıdıyo olmaz boyle acılen bı cozum lazım
Botlarıda vurursun be reis bençe cok fazla bir problem değilbende gerçek adamlarda sorun çıkartmıyor aimbot sadece botlara kilitlenmeme sıkıntısı var bendekisinde
bot lar da sıkıntı yok esp yetiyorGerçek adamlarda sıkıntı yok bide bi botlara bakıyım
Bencede kitlenmemesi daha doğru olmuşaim bot gerek yok ki esp yetiyor aim bot kitlenmiyor iyiki de kitlenmiyor yok sa ban xd
Post automatically merged:
bot lar da sıkıntı yok esp yetiyor
Ayrıca zaten aimbotun legiti falan olmaz ya çok ban yedirirBencede kitlenmemesi daha doğru olmuş
yıl dönümü modlu oynuyorum yanlız ben sen modsuz oynuyor olabilirmisin acabaBende çalışıyor sıkıntı yok size problem var
yakınlardaki botları bir şekilde kendi elimle vurabiliyorum ama uzaktaki 100 - 150 metre ötedeki botlar aimsiz vurulmuyor kendi takımımdan birisi veya düşmanlar botu gördüğü zaman hemen üzerine gidiyor ve anında temizliyor kill aldırtmıyorlar bu yüzden aimbotun tekrardan botlar üzerinde çalışır hale getirilmesi çok büyük önem taşıyor bilmem anlatabildimmiBotlarıda vurursun be reis bençe cok fazla bir problem değil
türkçe konuşsana ne diyorsun bemaybe on 1.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?