Ezpubgm hack aimbot botlara çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yakınlardaki botları bir şekilde kendi elimle vurabiliyorum ama uzaktaki 100 - 150 metre ötedeki botlar aimsiz vurulmuyor kendi takımımdan birisi veya düşmanlar botu gördüğü zaman hemen üzerine gidiyor ve anında temizliyor kill aldırtmıyorlar bu yüzden aimbotun tekrardan botlar üzerinde çalışır hale getirilmesi çok büyük önem taşıyor bilmem anlatabildimmi
Anladım reis haklısın

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ya esp neysede aim botu açıyorum ben mesela adam gibi ayarlarını da yapyorum fakat adama sıkarken çok fazla titriyor kitlenme yapıyor anlayan eden var mı bu sorundan ayarda mı sıkıntı yaptım acaba ?

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bende de uzak mesafeye kitlenmiyor,sadece botta mı yoksa userlarda da aynı mı bilmiyorum

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
1.8 versiyonda modluda oynarken böyle bir sorun yoktu ama şimdi aimbot botlar üzerinde hiç çalışmıyor bununla ilgili bir düzeltme felan getirilecekmi ben modsuz oynamayı hiç sevmem bu yüzden her daim modlu oynarım
kanka aımbot sayısını kaç yapıon da kullanıon

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
1.8 versiyonda modluda oynarken böyle bir sorun yoktu ama şimdi aimbot botlar üzerinde hiç çalışmıyor bununla ilgili bir düzeltme felan getirilecekmi ben modsuz oynamayı hiç sevmem bu yüzden her daim modlu oynarım
1.9 geldi ve artık kitleniyor sorun yok şuanlık

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ikiside çalışıyor sadece bazı ayuncular esp de olmuyor bende nadiren

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...