16 May 2023 #1 Zed7KrAl Z Onaylı Üye Katılım 11 May 2023 Mesajlar 52 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 25 3 HİZMET YILI Merhaba, MemoryUI açıyorum. Hileyi yüklüyorum, GameLoop'u açıp PUBG Mobile'ye giriyorum. Lobideyken enter basıyorum, hile menüsü gelmiyor. Ne yapmalıyım? Moderatörün son düzenlenenleri: 16 May 2023
Merhaba, MemoryUI açıyorum. Hileyi yüklüyorum, GameLoop'u açıp PUBG Mobile'ye giriyorum. Lobideyken enter basıyorum, hile menüsü gelmiyor. Ne yapmalıyım?
Çözüm #Adc Main 16 May 2023 Zed7KrAl' Alıntı: Merhaba, MemoryUI açıyorum. Hileyi yüklüyorum, GameLoop'u açıp PUBG Mobile'ye giriyorum. Lobideyken enter basıyorum, hile menüsü gelmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıklayın ... Merhabalar, 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin. 5-...
Zed7KrAl' Alıntı: Merhaba, MemoryUI açıyorum. Hileyi yüklüyorum, GameLoop'u açıp PUBG Mobile'ye giriyorum. Lobideyken enter basıyorum, hile menüsü gelmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıklayın ... Merhabalar, 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin. 5-...
16 May 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,547 Çözümler 1,052 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Zed7KrAl' Alıntı: Merhaba, MemoryUI açıyorum. Hileyi yüklüyorum, GameLoop'u açıp PUBG Mobile'ye giriyorum. Lobideyken enter basıyorum, hile menüsü gelmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıklayın ... Merhabalar, 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin. 5- Gameloop'u son sürüme güncelleyin. EzPUBGM hataları için konuya göz atabilirsiniz: https://memoryhackers.org/konular/loader-external-injector-errors-and-solutions.210067 Oyla -1 Olumsuz oyla Çözüm
Zed7KrAl' Alıntı: Merhaba, MemoryUI açıyorum. Hileyi yüklüyorum, GameLoop'u açıp PUBG Mobile'ye giriyorum. Lobideyken enter basıyorum, hile menüsü gelmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıklayın ... Merhabalar, 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin. 5- Gameloop'u son sürüme güncelleyin. EzPUBGM hataları için konuya göz atabilirsiniz: https://memoryhackers.org/konular/loader-external-injector-errors-and-solutions.210067
16 May 2023 #3 donas123 D Üye Katılım 13 Ara 2022 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 26 3 HİZMET YILI bende hile menüsü geliyor ayarları yapıyorum ama oyunda herhangi bir adamı itemi v.s hiç bir şeyi göstermiyor Oyla 0 Olumsuz oyla
bende hile menüsü geliyor ayarları yapıyorum ama oyunda herhangi bir adamı itemi v.s hiç bir şeyi göstermiyor
16 May 2023 #4 casper28 Herkese Yapışanı Değil Kendime Yakışanı Severim Onaylı Üye Katılım 21 Mar 2021 Mesajlar 60 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 36 5 HİZMET YILI temp dosyalarını ve c diskineki hileye ait herşeyi temizle tekrar indir dene Oyla 0 Olumsuz oyla
17 May 2023 #5 muhteremx3 Ultra Üye Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 1,558 Çözümler 3 Tepki puanı 49 Ödüller 4 Yaş 24 3 HİZMET YILI gamelopu tamamen sil ve yeniden yükle bide loaderin kalıntıları varsa onuda sil ve yeniden yükle Oyla 0 Olumsuz oyla
17 May 2023 #6 denizdm Seçkin Üye Katılım 24 Kas 2021 Mesajlar 596 Tepki puanı 29 Ödüller 5 Yaş 25 4 HİZMET YILI 32 bit olması lazım aktif 64 bitse açılmaz Oyla 0 Olumsuz oyla
18 May 2023 #7 Rockjohn1989 R Onaylı Üye Katılım 2 Şub 2022 Mesajlar 51 Tepki puanı 4 Ödüller 2 Yaş 36 4 HİZMET YILI Zed7KrAl' Alıntı: Hello, I'm running MemoryUI. I install the cheat, open GameLoop and enter PUBG Mobile. When I am in the lobby, I press enter, the cheat menu does not appear. What should I do? Genişletmek için tıklayın ... close windows defender Oyla 0 Olumsuz oyla
Zed7KrAl' Alıntı: Hello, I'm running MemoryUI. I install the cheat, open GameLoop and enter PUBG Mobile. When I am in the lobby, I press enter, the cheat menu does not appear. What should I do? Genişletmek için tıklayın ... close windows defender
10 Haz 2023 #8 umdbey Kalemle öğrenmediklerini öğretirler silahla Uzman Üye Katılım 5 Haz 2022 Mesajlar 161 Tepki puanı 5 Ödüller 3 Yaş 36 Sosyal 4 HİZMET YILI oda olmadı %temp% nin hepsini sil üstüne bütün anti vürüsleri kapoa Oyla 0 Olumsuz oyla