18 Şub 2024 #1 kralyasuo225 K Onaylı Üye Katılım 16 Tem 2023 Mesajlar 54 Tepki puanı 3 Yaş 26 2 HİZMET YILI Hileyi açıyorum. Entere basıyorum. Yuvarlaklar gelmiyor ama Space basınca otomatik atıyor. Menü gelmiyor. Yeni hile böyle mi yoksa bende mi hata var? Moderatörün son düzenlenenleri: 18 Şub 2024
Hileyi açıyorum. Entere basıyorum. Yuvarlaklar gelmiyor ama Space basınca otomatik atıyor. Menü gelmiyor. Yeni hile böyle mi yoksa bende mi hata var?
Çözüm Fixεr 18 Şub 2024 Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu indirip bilgisayarınıza kurun sorununuz çözülecektir. Sorunun sebebi arayüzü oluşturan visual redistlerin bilgisayarınızda kurulu olmaması.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu indirip bilgisayarınıza kurun sorununuz çözülecektir. Sorunun sebebi arayüzü oluşturan visual redistlerin bilgisayarınızda kurulu olmaması.
18 Şub 2024 #2 Fixεr 𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲 Donator Katılım 17 Ara 2015 Mesajlar 767 Çözümler 278 Tepki puanı 210 Ödüller 13 10 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu indirip bilgisayarınıza kurun sorununuz çözülecektir. Sorunun sebebi arayüzü oluşturan visual redistlerin bilgisayarınızda kurulu olmaması. Moderatörün son düzenlenenleri: 19 Şub 2024 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu indirip bilgisayarınıza kurun sorununuz çözülecektir. Sorunun sebebi arayüzü oluşturan visual redistlerin bilgisayarınızda kurulu olmaması.
18 Şub 2024 #3 melior4 『S』『A』『I』『N』『T』 Süper Üye Katılım 2 Ara 2017 Mesajlar 1,081 Çözümler 3 Tepki puanı 141 Ödüller 9 Yaş 26 8 HİZMET YILI Default kurulum mu yaptın yoksa herhangi bir config ile mi kullanıyorsun Oyla 0 Olumsuz oyla