Onaylı Üye
merhaba ben hileyi yükledim herşey normal ama oyunu açıyorum enter tuşuna basıp oyuna giriyorum hile falan yok biryerde yanlışmı yapıyorum bana yardımcı olabilecek varmı acaba
hepsini kapatıyorum amaantivürüs programların kapalaıysa ve %temp% siliniyse bilmiyorum
64 bitgameloop kaç bit
oyüzden açılmıyor olabilir
dword değilde ezpubgm kullanıyorum64bit ile dword çalışmıyor 32bit ile kullanmalısın. Diğer uygulamada böyle bir ayrım varmı onu bilmiyorum açıkcası
Değidim gib onu 64bit te hiç kullanmadım ama muhtemelen onda da aynı problem vardır. 32bit yüklemeni tavsiye ederim ben 64bit denediğimde kasmayan bilgisayarımda sorunlar yaşamıştım. sistemim ultra bir sistem değil tabiki ama yinede 32 de sorunsuz ama 64 yüklediğimde ciddi kasma sorunları ile karşılaştım. Bence 64 daha beta sürümünde olduğu için 32 ile devam etmelisin. Hem hile programları ile sorun da yaşamazsın.dword değilde ezpubgm kullanıyorum
onuda bir deniyim bakalım çok teşekkürlerDeğidim gib onu 64bit te hiç kullanmadım ama muhtemelen onda da aynı problem vardır. 32bit yüklemeni tavsiye ederim ben 64bit denediğimde kasmayan bilgisayarımda sorunlar yaşamıştım. sistemim ultra bir sistem değil tabiki ama yinede 32 de sorunsuz ama 64 yüklediğimde ciddi kasma sorunları ile karşılaştım. Bence 64 daha beta sürümünde olduğu için 32 ile devam etmelisin. Hem hile programları ile sorun da yaşamazsın.
sen hangisini kullanıyorsun hilede ezpubm yimi yoksa diğerinimiDeğidim gib onu 64bit te hiç kullanmadım ama muhtemelen onda da aynı problem vardır. 32bit yüklemeni tavsiye ederim ben 64bit denediğimde kasmayan bilgisayarımda sorunlar yaşamıştım. sistemim ultra bir sistem değil tabiki ama yinede 32 de sorunsuz ama 64 yüklediğimde ciddi kasma sorunları ile karşılaştım. Bence 64 daha beta sürümünde olduğu için 32 ile devam etmelisin. Hem hile programları ile sorun da yaşamazsın.
tamam deneyeceğim eğer yapamazsam bana yardımcı olurmusun32 bit yükleyip tekrar deneyin olmazsa hile tamamen silip yani temp , %temp% ve prefetchi silip tekrar yükleyin
Şu anda kullanmıyorum ama dword kullanmaya başlayacağım.onuda bir deniyim bakalım çok teşekkürler
Post automatically merged:
sen hangisini kullanıyorsun hilede ezpubm yimi yoksa diğerinimi
banada yardımcı olurmusun kurma konusundaŞu anda kullanmıyorum ama dword kullanmaya başlayacağım.
Arkadaşlarım kullanıyorlar aktif olarak sorunsuz. tavsiye ederim.
Müsait olursam evettamam deneyeceğim eğer yapamazsam bana yardımcı olurmusun
kapalı hepsi ama olomuyor malesefanti virüsü kapat
memoryhackers discord grubuna git işini çözsünler böyle bekle bekle olmuyıohepsini kapatıyorum ama
Merhabalarmerhaba ben hileyi yükledim herşey normal ama oyunu açıyorum enter tuşuna basıp oyuna giriyorum hile falan yok biryerde yanlışmı yapıyorum bana yardımcı olabilecek varmı acaba
bana yazarmısın discord grubunumemoryhackers discord grubuna git işini çözsünler böyle bekle bekle olmuyıo