EzPUBGM hile menüsü gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
merhaba ben hileyi yükledim herşey normal ama oyunu açıyorum enter tuşuna basıp oyuna giriyorum hile falan yok biryerde yanlışmı yapıyorum bana yardımcı olabilecek varmı acaba

Kalemle öğrenmediklerini öğretirler silahla
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
antivürüs programların kapalaıysa ve %temp% siliniyse bilmiyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
64bit ile dword çalışmıyor 32bit ile kullanmalısın. Diğer uygulamada böyle bir ayrım varmı onu bilmiyorum açıkcası

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
dword değilde ezpubgm kullanıyorum
Değidim gib onu 64bit te hiç kullanmadım ama muhtemelen onda da aynı problem vardır. 32bit yüklemeni tavsiye ederim ben 64bit denediğimde kasmayan bilgisayarımda sorunlar yaşamıştım. sistemim ultra bir sistem değil tabiki ama yinede 32 de sorunsuz ama 64 yüklediğimde ciddi kasma sorunları ile karşılaştım. Bence 64 daha beta sürümünde olduğu için 32 ile devam etmelisin. Hem hile programları ile sorun da yaşamazsın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Değidim gib onu 64bit te hiç kullanmadım ama muhtemelen onda da aynı problem vardır. 32bit yüklemeni tavsiye ederim ben 64bit denediğimde kasmayan bilgisayarımda sorunlar yaşamıştım. sistemim ultra bir sistem değil tabiki ama yinede 32 de sorunsuz ama 64 yüklediğimde ciddi kasma sorunları ile karşılaştım. Bence 64 daha beta sürümünde olduğu için 32 ile devam etmelisin. Hem hile programları ile sorun da yaşamazsın.
onuda bir deniyim bakalım çok teşekkürler
Post automatically merged:

sen hangisini kullanıyorsun hilede ezpubm yimi yoksa diğerinimi

Üye
3 HİZMET YILI
32 bit yükleyip tekrar deneyin olmazsa hile tamamen silip yani temp , %temp% ve prefetchi silip tekrar yükleyin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
onuda bir deniyim bakalım çok teşekkürler
Post automatically merged:

sen hangisini kullanıyorsun hilede ezpubm yimi yoksa diğerinimi
Şu anda kullanmıyorum ama dword kullanmaya başlayacağım.
Arkadaşlarım kullanıyorlar aktif olarak sorunsuz. tavsiye ederim.

silver oldum
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka eksil dll olabilir onları yüklemek için bir program var
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
winrarı masaüstündeki dosyaya boşalt .bat dosyasını aç halleder

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kankacım temiz bi format at driverlari eksiksiz yükle microfost visual bütün serilerini yükle sonra dene birde anti virüs programını devre dışı bırakmayı dene

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
merhaba ben hileyi yükledim herşey normal ama oyunu açıyorum enter tuşuna basıp oyuna giriyorum hile falan yok biryerde yanlışmı yapıyorum bana yardımcı olabilecek varmı acaba
Merhabalar
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1-
2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin.
5- Gameloop'u son sürüme güncelleyin.
6-Gameloop'u silip 32 bit olarak tekrar yükleyin.
EzPUBGM hataları için konuya göz atabilirsiniz: https://memoryhackers.org/konular/loader-external-injector-errors-and-solutions.210067

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...