Çözüldü EzPUBGM hilesi çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
suanda oyundaki hile çalışıyormu herşeyi yapıyorum entere basıyorum ses gelıyor ama hile gelmıyor

Çözüm
[ER] - Enter - Bastıktan sonra Menüyü göremiyorum.
[SO] - [TR] Muhtemelen Gameloop'un eski sürümünü kullanıyorsunuz. Hilemiz sadece Gameloopun son versiyonunu destekler (7.1), ek olarak sisteminizde Directx 9 - 11 kurulu olduğundan emin olun. Son olarak emülatör ayarlarından Engine->Render modunu DirectX+ yapmayı unutmayın yoksa menü hiçbir şekilde gelmez. Gameloop güncellemelerinden sonra bazı kişilerde otomatik olarak OpenGL+ seçili oluyor, DirectX+ seçmeniz durumunda menü gelecektir.

1621532694615.png
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
gameloop güncel sürüm olduğunu kontrol et hocam vanguard veya facit varsa onları kaldır ve öyle dene

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
opengl değil'de directx yapman lazım gameloop ayarından

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
[ER] - Enter - Bastıktan sonra Menüyü göremiyorum.
[SO] - [TR] Muhtemelen Gameloop'un eski sürümünü kullanıyorsunuz. Hilemiz sadece Gameloopun son versiyonunu destekler (7.1), ek olarak sisteminizde Directx 9 - 11 kurulu olduğundan emin olun. Son olarak emülatör ayarlarından Engine->Render modunu DirectX+ yapmayı unutmayın yoksa menü hiçbir şekilde gelmez. Gameloop güncellemelerinden sonra bazı kişilerde otomatik olarak OpenGL+ seçili oluyor, DirectX+ seçmeniz durumunda menü gelecektir.

1621532694615.png

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...