Çözüldü EzPUBGM hilesi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Yeni sürüm güncellenen Pubg hilesinde Aim çalışmıyor bunun nedeni ne olabilir acaba . bendenmi kaynaklanıyor yoksa şuan bu sorun genelmi. Bu konuyla ilgili bilgi verebilirseniz çok teşekkür ederim

Çözüm
merhabalar,
aimbot geçici olarak devre dışı bırakıldı ne zaman geri aktif olcak belli degil, onun yerine Ghub kullanmanızı öneriyoruz. Ghubla kullanırken oluşan sorunlarla ilgilide yeni ve eski versiyonlarını denemelerini öneriyoruz. sürümlere internet üzerinden ulaşabilirsiniz.

EzPUBGM'de aimbot kullanabilmek için Logitech G Hub sisteminizde yüklü ve arka planda çalışır halde olması lazım.

1) İndirme linkileri:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
,

2) Yazılımı yüklemek için Logitech ürün sahibi olmanıza gerek yoktur
3) uygulamayı açık bırakıp, hileyi kurup, açınız
always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
merhabalar,
aimbot geçici olarak devre dışı bırakıldı ne zaman geri aktif olcak belli degil, onun yerine Ghub kullanmanızı öneriyoruz. Ghubla kullanırken oluşan sorunlarla ilgilide yeni ve eski versiyonlarını denemelerini öneriyoruz. sürümlere internet üzerinden ulaşabilirsiniz.

EzPUBGM'de aimbot kullanabilmek için Logitech G Hub sisteminizde yüklü ve arka planda çalışır halde olması lazım.

1) İndirme linkileri:
,

2) Yazılımı yüklemek için Logitech ürün sahibi olmanıza gerek yoktur
3) uygulamayı açık bırakıp, hileyi kurup, açınız

Çözüm
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bence Aim kullanma sadece esp yeter aim kullanmam ilerleyen dönemde banlanmana sebep olabilir elin alışsın birazda :) ben öyle yapıyorum aim kapalı ortalama 10 kişiye yakın vuruyorum safe oynayarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...