Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni sürüm güncellenen Pubg hilesinde Aim çalışmıyor bunun nedeni ne olabilir acaba . bendenmi kaynaklanıyor yoksa şuan bu sorun genelmi. Bu konuyla ilgili bilgi verebilirseniz çok teşekkür ederim
merhabalar,
aimbot geçici olarak devre dışı bırakıldı ne zaman geri aktif olcak belli degil, onun yerine Ghub kullanmanızı öneriyoruz. Ghubla kullanırken oluşan sorunlarla ilgilide yeni ve eski versiyonlarını denemelerini öneriyoruz. sürümlere internet üzerinden ulaşabilirsiniz.
EzPUBGM'de aimbot kullanabilmek için Logitech G Hub sisteminizde yüklü ve arka planda çalışır halde olması lazım.
merhabalar,
aimbot geçici olarak devre dışı bırakıldı ne zaman geri aktif olcak belli degil, onun yerine Ghub kullanmanızı öneriyoruz. Ghubla kullanırken oluşan sorunlarla ilgilide yeni ve eski versiyonlarını denemelerini öneriyoruz. sürümlere internet üzerinden ulaşabilirsiniz.
EzPUBGM'de aimbot kullanabilmek için Logitech G Hub sisteminizde yüklü ve arka planda çalışır halde olması lazım.
Bence Aim kullanma sadece esp yeter aim kullanmam ilerleyen dönemde banlanmana sebep olabilir elin alışsın birazda ben öyle yapıyorum aim kapalı ortalama 10 kişiye yakın vuruyorum safe oynayarak